JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

ISIDORA SA DUPLOM KRUNOM

ISIDORA VUČKOVIĆ PONOS SVOG GRADA

 

Kuršumilija: Ponikla je u Kuršumiliji u ŽFK Kolibri, potom branila boje Niškog Mašinaca da bi od pre godinu dana kao repezentativka Srbije pristulila ŽFK Spartaku iz Subotice i nije se pokajala. Za godinu dana u ovom klubu sa svojim klupskim drugaricama osvojila je duplu krunu. Najpre prvenstvo gde je bila žestoka borba stići prvi do cilja.

Poptom je usledio Kup finale sa Crvenom Zvezdom iz Beograda na neutralnom terenu u Užice. Igra na poziciji desnog štopera sa dresom broj tri na leđima. Pobeđene je i Crvena Zvezda tako da su ona i njene drugarice podigle i pobednički pehar kao pobednice Kupa u ženksoj konureniciji.

Na sve ovo skromna uvek Isidora koja potiče iz fudbalske porodice oca Gorana -Dose Vučkovića bila je kratka rečima: Prezadovoljna sam onim što sam postigla u ženksom fudbalu jer put do šanpiona Spartaka bio je težak, ali ipak sam uspela i zadovaljnsvo svo moje prenosim na moje roditelje koji su uvek bili uz mene, i njima posvećujem ova odličja,

a kako nebi bili kad i u njih struji fudbalska krv , i posebno sam radosna što sam nasledila svog oca na koga sam ponosna, kao i moje majke koja me je odgajila. Ovo je samo početak biće još pehara, medalja i prvih meseta kako sa klubom tako i sa repezentacijom Srbije čiji sam član sa ponosom je rekla Isidora Vučković,

kojoj u ime naj čitanijeg sportskog portala juga Srbije JUGSPORT.NET želimo da tako nastavi tamo gde je stala, da sa osvajanjem odliča i dostojno repezentuje svoju Kuršumliju gde je uzor mladima, posebno ženskog pola kako se stiže do velikih dela i uspeha.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print