JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lep uspeh Gimnastičarke Dubočice u Pirotu

Leskovac:Na jučerašnjem  takmičenju  C programa za devojčice održanom u Pirotu gimnastilčarke Gimnastičkog kluba Dubočica iz Leskovca  postigle su izvanredne rezultate u svojim kategorijama. Na takmičenju je bilo oko 25 ekipa iz čitavoj  Regona sa  blizu stotinak takmičarki podeljene po kategorijama, odnosno uzrasnim godinama.

U kategoriji ekipa od prvog do četvrtog razreda Osnovne škole  ekipa Dubočice osvojila je osmo mesto.

U kategoriji učenica  petog i šestog razreda osvojile su visoko drugo mesto.

U kategoriji Srednjoškolki od prvog do četrtog razreda osvojeno je prvo mesto.

Što se tiče pojedinačnih uspeha   u kategoriji petog i šetog razreda osnovne škole Tara  Kocić je osvojila prvo mesto  dok je Jana Kriška bila treća.

U kategoriji Srednjoškolki  Nađa Jovčić je bila najbolja i sasvim zasluženo osvojila prvo mesto u svojoj uzrasnoj kategoriji.Dok je Anđela Marinković osvojila treće mesto.

Lep uspeh koji zavređuje pažnju ljubitelja gimanstike jer su mlade gimnastičarke predvođene trenerima Stefanom Miloševićem , Aleksandrom Penevim Tanjom Cvetković (ujedno i podpredsednik kluba)  i Mirjanom Krgović, kao i neumornog sekretara kluba Saše   Mitića, osvojile ekipno jedno prvo mesto, i jedno drugo. Dok u pojedinačnoj konkurenciji  dva prva   i  dva treća mesta.

To pokazuje da se u ovom Gimstičkom klubu u Leskovcu zaista dobro i stručno radi, što pokazuju i ovi odlični rezultati ovog kluba u ženskoj konkurenciji ostvareni juče u Pirotu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print