JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Razigrani Bošnjačani

Bošnjace: Gledalaca 100. Sudija Nemanja Krstić(Lebane). Strelci :Stojanović  u 7, Stoiljković u 27 i 40. Milošević u 90 min.

 

JEDINSTVO: Stošić, Mitić, Aleksov, Stojanović, Milošević, Stanković,N: ArsićMarković, Stoiljković, M: Arsić, Dodić. Igrali su još: Mišić, Grozdanović, Smiljković,Grujić, Mitrović, Đenić, Stojković, Jovanović, Stamenković.

BUDUĆNOST (P): Jovanović, Marković, Mitić, Toplaović, Ranđelović, Simov, Stojković, Miljković, Branković, Ikić, Cvetković. Igrali su još: miletić, Milošević, Jović.

Domaći su u potpunost nadigrli goste iz Popovca , naročito u prvom delu ogre , kada su taj period igre rešili u svoju korist  sa tri pogotka.   I pokazali das us premni za početak prvenstava narednog vikenda kada im u goste dolaze košije iz Mrštana, odnosno Moravac –Orion.

Seriju je otvorio  Stojanović još na samom početku utakmice , da bi potom na sceni  stupio Stoiljković koji je sa dva pogotka najvio visoku pobedu svog tima, i pokazao da če biti udarna igla Bošnjačana., odnosno šefa stuke Srđana Kocića.

Konaćnih 4:0 delo je Mihajla  Miloševića, koji je izvrednim udarcem postigao četrti pogodak za svoj tim u poslednjim minutima igre.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print