JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Evro gol Stojanovića

Lebane. Gledalaca 100. Stadion kraj Jablanice. Sudija Dušan Marek  Leskovac). Strelci: Mitrović u 12, Ivanović u 20, Stojanović u 87 min.

RADAN: Mitić, Stoiljković, M. Kostić,  S. Kostić, Stamneković,  Marinković, Lapčević,  Mitrović, Stoicev, Stanković, Ivanović. Igrali su još: D. Cakić, ; Stevanović, Mirković, Stojanović, Zarić, Slavković, Cvetković, Đenić, S. Stevanović, Krstić.

PČINJA: Mihajlović, Anđelković,  Smiljković, Milenković, Krstić, Tasić, Savić, Veličković, Đorđević, M. Milenković, Stajić. Igrali su još: Miodrag Đorđević, D. Đorđević, mIlan Đorđević. M. Stošić. Nedeljković.

I pored visoke temperature  igrači jednog i drugog tima prikazali su dopadljivu igru čitavog toka utakmice, koja je protela u fer i korektnoj igri tima. Tako da šefovi stuke domažih Goran Đorđević i gostiju Branislav Stošić mogu biti zadovoljni.

Prvi pogopdak na utakmici delo je novaljije Mitrovića koji je odličnim udarcem iskosa sa leve strane  po prvi put primorao na kapitulaciju mladog Mihalnovića. Samo nekoiko minuta kasnije Ivanović se  upisao u strelce  I udvostučio vošsvo svog tima.

Konačnih 3:0 usledili su u finišu utakmice kada je Milvoje Stojanović sa nekih 20 metara poslao lotu u sam gornji levi ugao nemoćnog golmana gostiju. Evro gol iskusnog  Stojanovića I slbodno se može reći da je  generlna proba Lebančana pred start sa Timočaninom se pokazala kao uspešnom.

To isto važi  I za goste iz Trgovišta  koji sa pravom će konkrusati za sam vrh tabele. I oni su takođe na startu prvenstva Zona- jug domaćini  Budućnosti iz Orašja kod Vlasotinca.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print