JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rasuljici iz slobodnjaka do pobede

FK RADAN- FK VLASINA 0:1 (0:0)

Lebane. Stadion kraj Jablanice. Sudija: Danilo  Spsić(Lebane) Strelac Conić u 60 minutu.

RADAN:D: Cakić, Dodić, Stojiljković, Dojčinović, Milošević, Marinković, Krstić, Stefan (S) Kostić, Smiljković, Miloš Stanković, A. Ivanović. Igrali su još: M. Ivanović, Cvetković, Stefan(T) Kostić, Nastić, Mitrović, P. Cakić, Vojinović, Petrović, Grozdanović, Stevanović, V. Stanković, Nikolić.

VLASINA: V. Ilić, Nikolić, Ne.Stanković, S. Ilić, Pejčić, Šćepanović, N. Vlajković, Hristić, A. Stanković, Đokić. Igrali su još: S. Marković, Andrejević, I, Stojanović, S. Vlajković, Stojković, Petrović, N. Stanković, F. Marković, Conić, N: Marković.

Premijerna utakmica u ovoj godini fudbalera Radana na svom terenu sa Vlasinom iz Vlasotinca  završena je minimalnim porazom u igri koja je na momente bila nervozna, što je i razumljevo jer je primetno kod fudbalere jedog I drugog tima umor posle prve faze priprema.

Odluka o pobedniku usledila je u 60 minutu igre . Strelac je bio iz slobodnog udarca  novajlije Conića u 60 minutu igre sa nekih dvadesetak metara.Precizno je uputio udarac koji je završio u sam gornji desni ugao gola Radana. Predhodio je prekršaj Mitrovića nad nekim od igrača Vlasine što su gosti umeli da kazne I minimalnom pobedom  porazili domaćina.

U prvom delu igre gosti su u 35 minutu mogli do pogotka, ali se golgeter Vlasotinčana Đokić  se spetljao i šansa je otišla u nepovrat.Već na samom početku drugog dela igre povratnik u redove domaćih Stefan /T) Kostić je takođe bio u prilici ali je njegov udarac završio pored samog gola gostiju. Domaći su bili još jednom u idelanoj šansi za poravnjanje rezultata u 75 minutu ali je Nastić zamalo bio neprecizan.

Šefovi struka domaćih Aleksandar Kuzmanović I gostiju Dragan Nikolić mogu biti zadovoljni fizičkoj pripremljenosti svojih izbranika a na teren su isprobale obe ekipe po dva tima, po jedan u oba dela igre.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili