JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Cilj Gornjostopanjčana ostati Zonaš

Gornje Stopanje: Član Zona jug Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja pod dirigentskom palicom terenra  Jocića sa pripremama za prolećni deo prvenstva krenuli su 28 janura  i radi se vrlo dobro, kako bi spremno dočekali prolečni deo prvenstva kada u prvom kolu gostuju Pustoj reci u Bojniku, gde će biti komšiski derbi. Kompletan tok priprema obavlja se na svom igralištu ,a pojačanja koja su dovdena su po svoj prilici garant da će se izboriti opstanak u zoni, koji je i jedini cilj Gornjostopanjčana.

Boje kluba napustili su Stanimirović, Goranović i Milutinović koji nisu više članovi ovog kluba. Posebno ljude koji vode ovaj klub raduje podatak da se u redove matičnog kluba vraćaju Dalibor Blgojević, Igor Sokolović i Miloš Dimitrijević, a tu su i pojačanja Aleksandar Kostić iz Vučja i  Boban Kostić iz  Radnika iz Surdulice.

Što se tiče pripremnih  utakmica danas (7 februara) sledi prva kontolna utakmica sa Mladost iz Vinarca, zatim 14 febuara sa Čekmin, 21 februara sa Jedinstvo iz Bošnjaca, kao i 28 febuara generlna proba sa FK Milanovo   kada će i Jedinstvo biti gost na odvaranju  terena u ovom mestu.

O priprenom peridu i ambicijama kluba u prolećnom delu prvenstva predsednik kluba ujedno i igrač, kao i goleter Zona jug sa 17 postignutih golova u jesenjem delu prvenstva  Stefan Krnja- Stefanović kaže: Želim svim igračima uspšne pripreme , kao i uspešnu prolećnu sezonu gde predstoji grčevita borba za opstanak u Zoni, jer nam je to jedini cilj. Kao predsednik kluba zadovoljan sam onim što smo u svoje redove dobili u zimskom prelaznom roku, pogotovu povratkom Blagojevića nadam se da ću u tandemu sa njim biti još mnogo više golova.

Svaka utakmica na proleće imaće veliki značaj za naš tim. Jer uslove koje imamo za takmičenje, kao i renome kluba ne zasužujemo da igramo  u nižem rangu od ovog gde se sada nalazimo.Zato ćemo svi u klubu učiniti da ostanemo tamo gde se sada nalazimo.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print