JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NEOČEKIVANI PORAZ DOMAĆIH

ZONA JUG

 

RADAN – MLADOST 1959- 1:2 ( 1:1)

Lebane: Gledalaca 250. Sudija: Mihajlo Mihajlović ( Vranje) 5. Strelci: Ilić u 25 za Radan, N. Nikolić u 20, Kostić u 80(KU) za Mladost 1959. Žuti kartoni: Zdravković, Stoiljković Milošević, V. Stanković, Grozdanović ( Radan). Zdravković, Stepanović ( Mladost).

 

RADAN: Zdraković 6,5, Stoiljković 7, Stojković 6, Milošević 7, Cvetković 7, V. Stanković 6,5, Grozdanović 7 ( Perić-), Miloš Stanković 6,5, Kostić 6,5, Ilić 7, Stevanović6,5).Živković 6,5.

 

MLADOST: Ilić 7, Anastasović 7, Đokić 7, M. Kostić 6,5, Blagojević 7,5, Zdravković 7,5, N. Kostić 8,Mitić 7 ( (Spasov 7), Nikolić ( Dimitrijević -), Stojanović 7 ( Mihajlović -), Stepanović 7.

Igrač utakmice: Nenad Kostić

Još jedn agorka pilula domaćina na svom terenu, ovog puta u duelču sa ekipom iz Vinarca , koja j edva puta vodila i na kraju pobedila. Gosti su prvi došli u 20 minutu u voćstvo po levoj strani prošao je Blagojević uposlio na drugu stativu

N. Nikolića koji je klizećim startom ubacio loptu iza leđa nemoćnog Zdravkovića. Samo pet minuta usledilo je izjednačenje na skoro identičan način. Napad je započeo V. Stanković , uposlio Živkovića koji je poslao lotu ka Iliću koji je u klizećem startu na drugu stativu ubacio loptu u mrežu.

U samom finišu prvog dela igre kardinalna greška sudije Mihajlovića koji nij eimao ujednačen kriterijum suđenja. Miloš Stanković je ušao u kazneni protor gostiju na njega je startovao golman Ilić oborio ga ali se pištaljka sudije Mihajlovića nije čula, pravdajući se na poluvremenu da je bio u mrtvom uglu da nije dobro video.

Igralo se sve do 80 minuta Radan je stalno napadao gosti se umešno branili i iz jednog protiv napada neko od igrača obara rezervistu Spasova i sudija za sličan prekršaj pokazuje na belu tačku , što je izavalo revolt u redovima domaćina. Siguran izvođač naj strože kazne bio je Nenad Kostić postigao pogodak

i svom timu doneo zlata vredne bodove, uz neujednačen kriterijum suđenja Mihajlovića koji onim što je pokazao na ovoj utakmici a i predhodnoj protiv Puste reke ne zaslužuje da deli pravdu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print