JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“RASULJCI” UPALILI MOTORE

Pod dirigentskom palicom šefa stručnog štaba Jovice Gmitrovića i njegovih prvih saradnika Miloša Mićunovića i Zorana Andrejevića već treći dan ( od ponedeljka) na stadionu Rasulja vri kao u košnjici. Idealni vremenski uslovi za rad omogućavaju dobar rad i odlične pripreme za prolećni deo prvenstva gde Vlasini predsatoji borba da sačuva sredunu tabele. Jer jesenji deo prvenstva su završili na desetom mestu sa 20 osvojenih bodova uz skor 6 pobeda , 2 remija i 7 poraza uz pozitivnu gol razliku (22-21) , ma da  se od ovog tima se očekivalo bolji plasman bar za nekoliko mesta.  Ispred Vlasine su OFK Brzi Brod i Radnički iz Pirota sa 21,  Jagodina sa 22, i  GFK Dubočica sa 23 boda, dok su ispod Vlasine Pčinja sa 17, Rembas sa 16, Meševo sa 14 osvojenih bodova.Tako da će proleće biti interesantno za sve ljubitelje fudbala, pogotovu za navijače Vlasine.

Stručnom štabu Vlasine na prozivci su se javili ukupno 24 fudblakera 15 prvotimca i čak 9 iz omladinksog pogona, što znači da Vlasina na proleće po svoj prilici planira da podmladi igrački kadar. Klub su napustili Aleksandar Golković, Aleksandar Mitrović i Ivan Milić, dok su zasad novajlije u redovima Vlasine Petar Mitić(Car Konstantin), Uroš Jemović(OFK Brzi Brod), Bojan Smiljković(GFK Dubočica), Andreja Dojčinović(Jablanica).

Iz omladinskog pogona priključeni su prvom timu  Stefan Ranđelović, Miloš Milić, Dušan Lukić, Dušan Grozdanović, Marko Stojković, Miloš Stanković Veljko Stamneković, Mihajlo Nedeljković, koji će neko od njih pokušati da izbori status  prvotimca.

Šro se tiče iskusnih tu su: Golmani: Goran Stojanović, Dragan Cakić i Strahinja Marković i igrači: Strahinja Marković, Nemanja Smiljković, Nemanja Đokić, Nikola Marinković, Nikola Stanković-Mija, Marko Petrović, Aleksandar Nikolić, Nemanja Vlajković, Vanja Lekić, Bojan Milošević, Jovan Jović Veljko Stojković, Nemanja Stevanović i Miloš Milić.

 

Kompletan tok priprema obaviće se na stadionu u Vlasotincu, koji će se sastojati iz tri faze , kako bi se s premno dočekao prolećnoi deo prvenstva i borba za bodove koja je uvek bila žešća i neizvesnija do kraja. To zna i stručno rukovodstvo pa je od prvog dana priprema nametnulo  ozbiljan  i odgovoran rad, jednostavno rad red i disciplina koja je uvek krasila fudbal u Vlasotincu.

A mi u ime nja čitanijeg sportskog portala na jugoistoku Srbije JUGSPORT.NET želimo im uspešne pripreme da proteknu u zdravom ambijentu bez povreda i  bolje rezultate na proleće nego jesenas………. SREĆNO.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print