JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BRZOBROĐANI PUNE AKOMULATORE NA ČAIRU

Niš: Već od 16 januara  Srpskoligaš iz Brzog Broda pod voćstvom trenera Dejana Krstića  iskusnog „trenerskog vuka“     na stadionu „Čair2 Na stadionu Superligaša Radaničkog,   tačnije na atletskoj stazi rade na sticanju fizičke izdržljivoti, jer na njihvom terenu u Brzom Brodu teku u najaveće radovi na sređivanja starih svlačionica  i postavljanju podzemnih prskalica kako bi proleće dočekali spremno da za održavanje terena, koji je pravi tepih.

Prozivci su se odzavali svi prvotimci osim Uroša Jemovića koji je pristupio Vlasini iz Vlasotinca i Nikola Marković u redovima FK Bukovika iz Ražnja. Pojačanja zasad nisu pristigla, ali su u toku pregovori sa nekoliko proverenih igrača. Tako da je ostala bukvalno ista ekipa iz jesenjeg dela , što bi se moglo reći najveće pojačanje za jesan kluba kada sačuva kostur tima iz predhodnog prvenstva. Cilj Brzobrođana je opstanak u Srpskoligaško društvo , što po kvalitetu tima i organizaciji kluba i zasužuje ovaj klub iz predgrađa Niša.

Uskoro ćemo se vratiti na svom stadionu u Brzom Brodu kaže šef struke Dejan Krstić , gde ćemo nastaviti da radimo još žešće na sticanje fizičke izdržljivosti i odmah početi rad sa loptom. Što se  tiče odigravanja kontrolnih utakmica zasad nismo još planirali ali ćemo to ugovaarti povratkom u Brzom Brodu bio je jasan Krstić.

Tako će Brzobrođani spremno dočekati prolećni deo prvenstva i po svoj prilici ostavriti svoje ciljeve , da i iduće godine se u njihovom mesru igra Srpskoligaški fudbal.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print