JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RADAN SE SPREMA ZA TITULU

Lebane: Već dve nedelje pod rukovodstvom šefa struke Dragana Momirovića Radana na svom pomoćnom terenu puni akomulatore za prolećni deo prventsva. I pored toga što je peroplasirani tima na tabeli gaji nade o šampionskoj tituli i ekspresni povratak u društvo članova Srspke fudbalske lige istok. Iz klub je jedino otišao Vidan Stanković koji je pristupio OFK Beogradu ostali su igrači svi ostali na okupu za prolećni deo prvenstva , taj teži deo gde će biti mnogo težih utakmica i gde će padati odluka o prvaku i ko će u stepebik niže.

Upravo sno posetili trening na kome nas je dočekao šef struke Dragan Momirović uvek radno i spreman za razogovor kojo je između ostalog rekao: Radimo desetak dana, i mogu slobodno da kažem da su fudbaleri krenuli intezivno , organizovani smo na svim poljima, kako na terenu za vreme treninga tako i unutar samog kluba, tako da se nadamo boljem sutra. Što se tiču samih priprema teku izvaredno, imamo dva igrača koji su povređena ali se nadamo da će do početka prvenstva sve to da regulišemo i da ćemo u prvenstvo krenuti od prvog kola kada gostujemo u Bojniku orni za igru.

I pored toga što na startu imamo malih problema, bićemo lišeni usluge dva igrača zbog žutih kartona, ali i bez njih mi se pripremamo kao da će i oni biti u timu. Jer upravo oni koji nastupe mesto njih adekvatno će da ih zamene. Klub je jedino napusutio Vidan Stanković koji je pristupio OFK Beogradu a što se tiče ostalih svi su tu. Ekipa predvođena iskusnim i prekaljenim borcima na čelu sa kapitenom Milošem Stankovićem , Kostićem, Miloševićem, Dodićem Stoiljkovićem, Milanom Stankovićem biće za svakog protivnika tvrd orah.

Nadam se da ćemo pokazati da smo jedna od boljih ekipa u prolećnom delu prvenstva.Što se tiče utakmica 27 februara igramo Kup utakmcu sa Moravcem u Pečenjevcu, dok sad u subotu igramo sa ekipom Plantaže iz Donjeg Stopanja u Lebanu.Na toj utakmici ćemo videti gde smo dokle smo stigli i šta smo uradili za ovoh desetak petnaestak dana priprema.Biće to druga kontrolna utakmica prva je bila sa Slogom posle samo tri četiri dana pripreme i pored toga što smo poraženi sa 1:0 rezultat je bio najrealniji nerešeno. Igrali smom bez pola tima ali mladi kojima sam pružio šansu na toj utakmici opravdali su poverenje. Na njih najozbiljnije raćunamo da uz one iskusne koje sam nabrojao da će im pomoći u što boljoj igri našeg tima.

O ambicijama kluba u prolećnom delu prvenstva s obzirom da Radan želi to prvo mesto Momirović kaže:Bez obzira na protivnike Radan je najozbiljnia ekipa u ovom rangu takmičenja gde se takmičimo, to govori podatak da smo tim koji je na gostovanju jesenas  osvojio najviše bodova. Konurenete vidim u OFK Topličanina, Svetlost iz Badnjevca lider jesenjeg dela i uvek nepredvidljivu ekipu Puste reke iz Bojnika.

To su po meni ekipe koje će da se bore za sam vrh tabele do kraja prvenstva. Naš inperativ je da igramo dobar fudbala i ako budemo igrali tako onda će i rezultat sam po sebi doći i cilj će biti ostavren. Već u prvom kolu gostujemo Pustoj reci bez dva standarna igrača, ali ćemo ipak skockati ekipu i odgovoriti Pustoj reci. Nadam se pošto smo dobri prijatelji da će utakmica biti fer i korektna, ali se nadam da ćemo mi biti ti koji ćemo se bolje snaći jer moraćemo da potvrdimo na startu prvenstva epitet najbolje ekipe u ligi i najozbiljnijeg kandidata za osvajanje prvog mesta.

Na kraju bih pozvao sve ljubitelje fudbala u Lebanu da dođu na tribinama u što većem broju i da pomognu onim mladim igračima da se što bolje adapriraju uz one isksune i prekaljene borcei dobrim igrama čitavog tima izborimo prvo mesto i povratak u društvo Srpskoligaša gde nam i pripada mesto, rekao je na kraju Momirović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili