JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TROJKA DONJOSTOPANJČANJA U LEBANU

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

FK RADAN-FK PLANTAŽA 0:3 (0:1

Lebane: Pomoćni teren Radana: Gledalaca 100. Sudija: Ljubiša Bošković (Leskovac). Strelci: Mirković 32, N. Jović u 66 , Cvetanov u 71min.

FK RADAN: Kocić, Zoran Jumerović, Cvetković, Milan Stanković, Milošević, Stoiljković, Dodić, Miljan Stanković, Nastić, Miloš Stanković, Vojinović. Igrali su još: Mirdzić, Ilić, Stevanović, Nikolić, Anđelković, Leonarado Jumerović B. Stanković

.

FK PLANTAŽA: Cakić, Dimitrijević, Bogdanović Stojanović, Tošić, Jović, Prokopović, Petrović, Ilić, Cvetanov, Mirković. Igrali su još: Dimitrijević, Mitić.

Teške noge Radana posle samo desetodnevnih priprema to su iskoristili gosti iz Donjeg Stopnaja i sa tri pogotka zasluženo bili bolji i slavili vrednu pobedu , u fer  i korektnoj igri jednog i drugog tima čitavog toka susreta. Šefovi struka Radana Dragan Momirović i gostiju Bojan Zdravković isprobali su sve raspoložive snage i mogu biti zadovoljni prikazanovm igrom svojih ljubimaca naročito trener gostiju.

Prvi pogodak na utakmici delo je  Mirkovića koji je iz slobodog udarca sa nekoh dvadesetak metara prevario Kocića i doveo svoj tim u voćstvo, što je i bio rezultat prvog dela utakmice.

U drugom delu još ba pogotka za samo pet minuta gostiju iz Donjeg Stopanja. Najpre je prednost udvosatručio N. Jović u 66 minutu, da bi samo pet minuta kasnije konačan rezultat na utakmici postavio Cvetanov i svom timu overio visoku pobedu na gostovanju u Lebanu , sa još dovoljno ne pripremljenim Radanom.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili