JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Radan bolji od Pustorečana

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

FK RADAN-FK PUSTA REKA 3:0(1:0)

Lebane: Stadion kraj Jablanice. Sudija: Aleksandar Đorđević(Leskovac). Strelci. Krstić u 2, 50, Stefan(T) Kostić u 88 minutu.

RADAN: D. Cakić, Dodić, Stoilković, Cvetković, Milošević, Marinković, A. Ivanović, Stefan(S) Kostić, Smiljković, M. Stanković, Krstić. Igrali su još: M. Ivanović, Grozdanović, Dojčinović,Stevanović, Stojanović, Nastić, Stefan(T) Kosatić, P. Cakić.

PUSTA REKA: Siniša Stanković, Danilo Stanišić, Ž. Stojanović D. Stojčić, A.  (Z) Stanković, Arsić, Danijel Stanišić, A(G) Stanković, Arsić, Đenić, Petrović. Igrali su još: A. Ivanović, Cvetković, Dinić, Vidojević.

Prava prijateljska utakmica dva dobra sportska prijatelja , ujedno i generalna proba za oba tima pred početak prolećnog dela prvesntva, gde Radan startuje u Lebanu sa OFK Topličaninomu okviru Srpske lige istok, dok Pustorećani dočekuju košije Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja u Zona jug.

Sve je počelo u prilog domaćina koji je iz takoreći prvog ozbiljnijeg napada na gol gostiju postigao pogodak. Strelac je Krstić posle odličnog prodora po desnoj strani Miloša Stankovića koji je pronašao u srcu šesnaesterca Dodića koji je uposlio Krtsića koji je manirom usksunog strelca savladao S. Stankovića.

U 25 minutu umalo 2:0 za dopmaćna kada je Smiljković pokušao da lobuje golmana gostuju ali je lopta završila u desnu staativu.

U drugom delu utakmice već na samom početku, tačnije u 50 minutu  prednost gostuju udvopstučio je ponovo svojim drugim golom Krtsić ito posle odlične akcije po levoj strani  koju je započeo Nastić uposlio Smiljkovića, koji je nesebično poslužio Krtsića koji je sa nekoliko metara ugurao ispred igrača gostuju loptu u mrežu.

U 80 minutu prilika za goste u kojoj se našao Danijel Stanišić uputio udarac ali se golman Ivanović istako odličnom intervencijom. Na suprotnoj strani u prilici je u 86 minutu bio M. Stevanović posle slobodnog udarca kojeg je izveo M. Stojanović šutirao glavom ali zmalo preko gola.

Konačnih 3:0 za Radan usledili su u 88 minutu igre  strelac je Stefan(T) Kostić posle odlične asistencije kapitena Miloša Stankovića.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print