JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

RADAN- SLOGA (LE) 1:1 ( 0:0)

Lebane: Gledalaca 200. Sudija:Ernest Kajkuš ( Dragaš) 7. Strelci: Savić u 72 za Radan, N. Đokić u 90 (KU) za Slogu. Žuti kartoni: V. Stamenković , N. Đokić, M. Đorđević ( Sloga),

 

RADAN: Ivanović 6, Stoiljković 6,5, Stojković 6,5, (Stevanović-), Milošević 7,5, Cvetković 6,5, V. Stanković 7, Grozdranović 6,5, M. Stanković 7, Kostić 6,5, Savić 7, (Ilić -), Prokopović 6 Živković 6.

 

SLOGA: Mitrović 6,5,Mitić 6,5,( V. Stamenković 6), Ristić 6,5, Profirović 6. ( Branković 6,), S. Ilić 6,5, A. Cekić 6,5, C. Stamenković 7, Jović 6 ( P. Cakić-), Đorđević 7, N. Stanković 6,5 ( N. Đokić 7).

 

Igrač utakmice: Mihajlo Milošević

Dobra a ne baš toliko kvalitetna fudbalska predstava kraj Jablanice u kojoj je remi naj pravedniji ishod komšiskog derbija, ma da su gosti do pola plena došli na srećan način u poslednjim minutama igre iz opravdano dosuđenog kazneog udarca .

U prvom delu nije bilo pogodaka ali je bilo prilika i pred jednim i pred drugim golom. Prvu priliku za pogodak imali su gosti u 10 minutu kada je Đorđević pogodio levu stativu gola domaćina. U 20 minutu kolosalna prilika za domaćina kapiten Miloš Stanković je bio previše samouveren u sebe, hteo je sa loptom da se ušeta u mrežu , oklevao je i šansa je otišla u nepovrat.

Samo 2 minuta kasnije V. Stanković je odlično šutirao ali je golman gostiju odranio . U drugom delu isti igrač je bio na nekih desetak metara od gol neometan od nikog šutirao je iz prve preko gola , i šansa je otišla u nepovrat. Samo nekoliko minuta kasnije gosti su mogli do voćstva udrac ka praznoj mreži uputio je P. Cakić, ali je Miloševićloptu izbacio sa gol linije.

Od 68 minuta domaći dolaze u voćstvo. M. Stanković se prošeto kroz odbranu gostiju uposlio Savića kome nije bilo teško da sa nekoliko metara pošalje loptu u praznu mrežu. I kada su svi na stadionu očekivali pobedu domaćina golman Ivanović je ispustio loptu i baci se potom po nju pritom je došlo do kontakta sa V. Stamneković i sudija je pokazao na belu tačku. Udrac je izveo iskusni N. Đokić i poravnao rezultat na 1:1.

U poslednjim trenutcima utakmice kolosalna prilika za goste da dođu do celog plena u prilici je sa leve strane bio Branković ali u dva navrata je šutirao i golman Ivanović je odbranio i iskupio se za grešku kod kaznenog udarca, kada su gosti poravnali rezultat.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print