JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Knjaževčani namučili Superligaša

FK TIMOĆANIN-FK RADNIČKI 1:2(1;0)

Knjaževac: Gledalaca 200. Sudija: Mladen Veselinović(Knjaževac). Strelci: Zlatković u 45 za Timočanin, Mihajlović u 69, Pejić u 84 za Radnički.

TIMOČANIN: I. Petrović ( Jeremić), Jovanović. Hrnjak, Pantić, Mršević, N. Petrović, (Radosavljević), Medić (Videnović) Krmar ( Stojadinović), Nikolić, Zaltaković, Kocić,(M. Nikolić).

RADNIČKI: Ristić, (Ilić),  Ćirković (Letić), Pantelić, (Meleg), Miloradović (Pejović)

, Mitrović (Subotić), Maslać (Stevanović), Bjeličić (Čumić), Kojić(Mihajlović).

Odlična fudbalska predstava u Knjaževcu gde je Srpskoligaš Timočanin uspešno parirao  Superligašu sa Čaira.Posle početnog ispitivnja prva prilika na utakmci za domać sastav. Krmar je bio u prilica ali je zamalo bio neprecizan. Na drugoj strani Kojić je izvaredno uputio udrac u 17 minutu igre ali se golman Petrrović istako odličnom intervencijom. U 26 minutu Kocić je prevario Ristića , upitio udarac na gol  ali je sa same gol linije izbcio loptu u polje. Potom još dve prilike koje su pripremili Krmar I Zlatković ali ih nije uspešno realizovao Nikola Petrović. I kada se činilo da će se prvi deo susreta zavšiti bez golova ulsedila je munjevita akcija domaćih napadača. Odlično proigravanje od strane Medića iskoristio je to Zlatković koko je ušao u kazneni prostor I preciznim udracem matrirao Ristića. Tako se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću domaćina.

Drugo poluvreme  počelo je prilokmm Baće Nikolića koji je šutirao preko gola. Potom beležimo još jedan pokušaj Krmara u 60 minutu  I ponovo je lopta izbačena sa gol linije. Stvari se  menja ulaskom svežih igrača gostujućeg tima. Od 69 minuta na semaforu je bilo 1:1 a sterlac za goste iz Niša je spretni Mihajlović. Još jedna kolosalna prilika za domće u finišu utakmice. Igrao se 82 minut kada je Uroš Nikolić bio u idealnoj prilici da ponovo domaćina po drugi put dovede u  voćstvo. Ali nije bio uspešan.

Odkuka o pobediku I kazna za propuštenim prilikama  domačina stiga je u 84 minutu igre. Hrnjak je procenio pogrešan let lopte, to je iskoristio Pejić umakao odbrani domaih I savladao Jeremića koji tek što je stao na gol domaćih.

Šefovi stuke domaćih Starčević I gostiju Kosanović mogu biti zadovoljni prizanom igrom svojih izabranika.Nišlije mogu po igri koju su prikazali mirno na megdan Spartaku u Subotici , dok Starčević može sa dozom optimizma da nastavi da  priprema ekipu za teške duele koje očekuju Timočanina na proleće  na Srpskoligraškom istoku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili