JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Prazne puške u Lebanu

FK RADAN –FK  MORAVAC-ORION 0:0

Lebane. Pomoćni teren kraj Jablanice. Gledalaca 300. Sudija: Dušan Marek (Leskovac).

FK RADAN: D: Cakić, M.Kostić, Stoilković, Krstić, A. Stamenković, Marinković, Smiljković, Mitrović, Stoicev, M. Stanković, Cvetković. Igrali su još: M. Mitić, P. Cakić, Zarić, Milošević, Durmišević, Nikolić, Stojanović.

FK MORAVAC-ORION: Vukadinović, P. Stojanović, Mitrović, Selimović, mladenović, Mirković, Stoiljković, Ivanović, L. Nikolić, Krtstić, Stefanović. Igrali su još: Ilić, Blagojević, Ćirić, Cekić, Stojanović, Pešić, Stanojković.

Po izuzetno teškom terenu za igru fudbaleri jednog i drugog tima dali su svoj maksimum na takvom terenu. Jedino su nedostajali golovi, da bi kvalitet utakmice dobije na još većoj težini.

Igralo se borbeno, pokretljivo ali bez nekih izrazitih prilika za postizanje pogodaka. Jedino su gosti  imali izglednu priliku da iz opravdano dosuđenog kaznenog udraca u 28 minutu kojeg je načinio golman Dragan Cakić nad Stoiljkovićem.

Međutim udrac koji je izveo Stefanović golman Cakić se iskupio i odbranio koji je bio upućen u sam donji desni ugao.

Šefovi struke domaćih Goran Đorđević i gostiju iz Mrštana Goran Radević isprobali su sve igrače na koje računaju i mogui biti zadovoljni onim što su prikazali u ovu fazu pripremnog perioda.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print