JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

BALKANSKI UKROTIO ĐERDAPČANE

ZONA ISTOK

 

BALKANSKI – ĐERDAP 2:2 ( 1:1)

 

Dimitrovgrad: Gledalaca 400. Sudija: Mladen Veselinović (Knjaževac) 7. Strelci: Petrov u 28, S. Vasov u 63 za Balkanski, Babucić u 42 (KU) za Đerdap. Žuti kartoni:Krunov, Ivanov, Kirkov(Balkanski), Ilić Novčić, Marjanović( Đerdap).

BALKANSKI: Ilić 7,5, Krunov 7,5, Aleksov 7,5, N. Ivanov 7, B. Vasov 7,5, Markov 7,5, Petrov 8, Ćirić 7, S. Vasov 8 ( Mančić 7), D. Ivanov 7, (Milanov 7), S. Ćirkov 7,5.

 

ĐERDAP: Lilić 7, S. Čokanjerović 6,5, lazarević 6, Rudić 7, Babucić 7, Ilić 7, Matović 6 ( Vučković 6), Mihajlović 6, D. Novčić 6,5, N. Čokanjerović 6, (Marjanović 6), O. Novčić 7.

 

Igrač utakmice:Saša Vasov

Lider na tabeli Zona istok pokleko je u Dimitrovgradu pred kvaitetnijom i boljom ekipom na ovoj utakmici. Domaćini su pokazali više želje za pobedom i na kraju srušili lider minimalnim ali zasluženim rezultatom.

Pobeda koja ima daje pravo na korak do Srpske lige ukoliko su željni tog sna. Domaći dolaze prvi u voćstvo u 28 mintu. Ćirokov je izvanredno centrirao a volej udarcem davor Petrov savladao Lilića kojije samo pogledom ispratio let lope u mrežu. Posle duela Ognjena nOvčića I nemanje Ivanova sudija Veselinović je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je babucić i poravnao rezultat, sa kojim se otišlo na zasluženo odmor. Odluka o pobedniku pala je u 63 minutu kada je Saša Vasov sa nekih dvadesetak metara odlućio na udarac i poslao loptu u nebranjenu mrežu nemoćnog Lilića. Do kraja utakmice domaći su propustili nekoliko izglednih prilika, kao i gosti preko O. Novčića kada je šutirao sa nekoliko metara alise golman Ilić istako bravuroznom odbranom i sačuvao pobedu svog tima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print