JugSport.net

sportski portal južne Srbije

KOLEKCIONAR IVAN IZLOŽIO STARE ČASOPISE

IVAN RISTIĆ PRESTAVIO SVOJU LJUBAV

 

Lebane: U Domu Kulture u Lebane kolekcionar Ivan Ristić isložio je stare časopise pre svih nekda populkran časopis “TEMPO” i još jeke sportaske časopise i time iskzao svoju ljubav prema sportu. O tonme Ivan specijalno za naš portal kaže: Ljubav od malih nogu koj ai danas traje preneo sam na sebe od mog ujaka i oca koji su ljubitelji sporta, tako da od malih nogu pratimsportska dešavanja u svim granamna sporta. Za Zvezdzdu mi najvija ujak otac i ja smo navijači Partizana trako d mi je i to interesantno. Ujak je od malena skuplja časpise “Temo“ i ja sam pored njega. Prvi album sa sličicama je Svetsko prvenstvo 1990 u italiji.

Počeo sam da lepim, i ta ljubav koja traje do dan danas. Znači koja nikad nije prestajala, Ova kolekcija koja je ovde izložena je uglavnom moja, Neke stare brojeve sam dokupovao, recimo Revije i Tempa. Znaći to sam sve ja lepio i ove maskote što vidite, sve je moje sa nekom dozom kupovinom, Tako da volim sport naročito se podsećam na čaopise iz stare Jugosoavije, i sad u Srbiji pratim, i to ovde nije bilo u našem kraju.

U razgovoru sa starijim kolegama koji rade ovde u Domu Kulture u Lebanu i direktorkom , shvatili smo da bi bilo lepo naročito sad u mesecu novembru kada je u toku Svetsko prvenstvo u fudabalu u kataru. Izložba će trajati sedam dana do narednog petka to jest 1 decembra.

Koristim priliku da pozovem naše sugrađane koji su voljni da ovde u Domu Kulture u Lebanu pogledaju ovu jako interesantnu izložbu starih časopisa. Ovo je prva izložba sa kojom možemo biti zadovoljni pošto je prva, nadam se da će druga i svaka sledeća biti jača bolja ozbiljnija. MI smo tu očekujemo Vas

rekao je na kraju kolekcionar Ivan Ristić sa osmehom na licu , vidno rapoložen za oavko nešto što je dobio priliku da prikaže ono što je strpljivo sakupljao.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print