JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RADAN BOLJI OD PLANTAŽERE

PRIJATELJSKA UTAKMICA

 

PLANTAŽA- RADAN 1:2 ( 0:0)

Donje Stopanje: Gledalaca 50. Sudija : Jović ( Leskovac). Strelci: M. Stojanović u 78(KU) u 78 za Plantažu . Smiljković u 60 i Ilić u 72 za Radan.

 

PLANTAŽA: Ivanović, Tasić, Dimitrijević, Djokić, S.Stojanović, A.Ilić M. Stojanović, S. Ilić Prokopović, Ignjatović, Cvetanov . Igrali su još: S. Stanković, Krtsić, Stevanović, Janković, M. Dimitrijević

 

RADAN: Babić, Stošić, Perić, Milošević, Stojković, Stoiljković

Dojčinović, M. Stanković, Ilić, Smiljković, Anđelić, . Igrali su još: Mihajlović, Grozdanović, Kostić, V. Stanković, Anđelković

 

Uspešna generalna proba fudbalera Radana pred nedeljni start prvenstvau Zona -Jug kada u prvom kolu gostuju OFK Kosanici u Kuršumliji. Ovog puta su gostovali u Donjem Stopanju i bili bolji od ekipe Plantaže (1:2) u jednoj kvaitetnoj fudbalskoj predstavi u kojoj šefovi struke Plantaže Stojanović i Radana Kocić mogu biti zadovoljni onim što su prikazali njihovi izabranici.

U prvom delu nije bilo golova ali je bilo prilika i pred jednim i pred drugim golom ali su golmani Ivanović i Babić bili na visini zadataka. U drugom delu utakmice Radan je u 60 minuta prvi došao u voćstvo preko Smiljkovića da bi potom Ilić udvostručio prednost svog tima. Konačnih 1:2 usledili su u 78 minutu kada je iz kaznenog udarca Stojanović savladao novajliju na golu Babića kome je ovo bio debi u dresu Radana.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili