JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PUKOVAC – NAŠA KRILA 1:2 (0:0)

Pukovac. Gledalaca: 350. Sudija: Uroš Radosavljević(Aleksinac) 7. Strelci: Trajković u 89.minutu za Pukovac, Marković u 59,Tasić u 61. minutu za Naša Krila 1936. Žuti kartoni: Tošić za Pukovac, Stanojević za Naša krila 1936. Crveni karton: Stanojević za Naša krila 1936 u 90. + 5. minutu za Naša krila 1936.

PUKOVAC: Cenić 6, Veljković 6,5, Smiljković 6, Tošić 6,5, Nešić 6 (Iskrenović 6), Mišić 6, Đorđević 6 (Stojiljković -), Zlatanović 6, Petković 6, Momirović 6, Trajković 7.

NAŠA KRILA 1936: Veljković 7, Petković 7, Ignjatović 7,5, Stanojević 7, Petrović 7 (Perović -), (N. Manojlović -), Miljković 7, Marković 7,5 (Ranđelović -), Tasić 7, Stojković 7, Nikolić 7,5 (Cvetković -), S. Manojlović7,5.

Igrač utakmice: Marković.

 

Gosti su imali inicijativu i na početku utrakmice propustili nekoliko izglednmih prilika. Veljkovićje mogao u 30. minutu da dovede Pukovac u vođstvo, što bi bilo zasluženo jer su domaćini u tom trenutku imali apsolutnu inicijativu Silovito je šutirao sa ivice šesnaesterca i uzdrmao prečku, koja se je tresla nekoliko trenutaka. Do kraja poluvremena propušteno je po nekoliko prilika na olbe strane..

Gosti su u nastavku krenuli silovito i želeli su da opravdaju ulogu favorita. U 59.minutu Nemanja Marković, doskorašwi fudbaler Pukovca lepo je reagovao na centaršut Ignjatovića, upućen sa leve strane i sa ivece šesnaesterca precizno šutirao i dobveo goste u zasluženo vođstvo. Samo dva minuta kasnije Tasić je iz polušanse, nakon kardsinalne greške odbrane domaćina, šutirao sa peterca i povećao vođstvo gostiju.

Minut pre kraja viđen je fantastičan gol Trajkovića, bivšeg internacionalca, najiskusnijeg na terenu. Matirao je golmana gostiju efektnim lob udarcem i spasio čast Pukovca..

 

Mitrović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print