Predsednik FK Kopaonik-Brus ogorčen sudjenjem

ФУДБАЛСКОМ САВЕЗУ РЕГИОНА ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ

–         ГЕНЕРАЛНОМ СЕКРЕТАРУ,ИЗВРШНОМ ОДБОРУ И ПРЕДСЕДНИКУ ФС РИС

 

СА ЖАЉЕЊЕМ МОГУ ДА КОНСТАТУЈЕМ ДА ЈЕ ОБАВЕШТЕЊЕ КОЈЕ САМ ПОСЛАО ПРОШЛОГ ПУТА,А ТИЧЕ СЕ СУЂЕЊА НА УТАКМИЦИ У МИЈАТОВЦУ,БИЛО УЗАЛУДНО.И ЈУЧЕ НА УТАКМИЦИ У КУШИЉЕВУ ПОКАЗАЛО СЕ ДА НЕШТО ДЕБЕЛО СМРДИ У СУДИЈСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ.ИАКО СУ НАВОДНО ДЕЛЕГИРАНЕ СУДИЈЕ СА ВИШЕГ РАНГА ТАКМИЧЕЊЕ ,ПОКАЗАЛО СЕ ДА ЈЕ БЕЗОБРАЗЛУК САМО ВЕЋИ .ПОРЕД ТОГА ШТО ЈЕ ДЕЛИО ФУДБАЛСКУ НЕПРАВДУ НИСМО МОГЛИ НИ ДА СЕ РАЗУМЕМО ЈЕР ОЧИГЛЕДНО ДА ЈЕ ДЕЧКО КОЈИ ЈЕ СУДИО  МУТАВ.

АКО ТРЕБА ДА НЕКОМ ИГРАЧУ ПОЛОМЕ НОГУ ДА БИ ОН ДОСУДИО ПРЕКРШАЈ ЗА НАШУ ЕКИПУ ОНДА ЈЕ ИЗЛИШНО И РАСПРАВЉАТИ О НАМЕРИ ДА ДОМАЋИН ПОБЕДИ.АКО ЈЕ ДОСУДИО ПЕНАЛ ЗА ДОМАЋИНА А У СТВАРИ БИО ФАУЛ НАД ГОСТУЈУЋИМ ИГРАЧЕМ ШТА РЕЋИ О МУТАВКУ ГОЈИ ЈЕ ЈУЧЕ САМО ГЛУМИО СУДИЈУ НА УТАКМИЦИ.БОЉЕ БИ МУ БИЛО ДА ОДЕ У ГЛУМЦЕ И ТУ ОКУША СВОЈУ СРЕЋУ ИЛИ НЕСРЕЋУ АКО ВЕРУЈЕ У ЊУ.

АЛИ ОНО ШТО ЖЕЛИМ ДА СКРЕНЕМ ПАЖЊУ ФУДБАЛСКИМ ЧЕЛНИЦИМА РЕГИОНУ ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ ЈЕ СЛЕДЕЋЕ:

СУДИЈСКОМ ОРГАНИЗАЦИЈОМ ,КАДА ЈЕ У ПИТАЊУ ЗОНА „ЗАПАД“РУКОВОДИ ЖАРКО АНЋЕЛКОВИЋ ЗВАНИ „МАГАРАЦ“.ТО ДОВОЉНО ГОВОРИ ДА ЈЕ И СУДИЈСКА ОРГАНИЗАЦИЈА „МАГАРЕЋА“.ЈЕР КАКО ДРУГАЧИЈЕ ОБЈАСНИТИ ДЕШАВАЊА У ДРУГОМ ДЕЛУ ОВЕ СЕЗОНЕ НЕГО ТАКО.КУПУЈЕ УТАКМИЦЕ  НА СТРАНИ ДА БИ ФК“МЕШЕВО“ПОБЕДИЛО И МОГУ ВАМ НАВЕСТИ НЕКОЛИКО ПРИМЕРА ОД КОЈИХ ИМАМ И ДОКАЗЕ ЗА СВЕ ТО ШТО НАПИШЕМ ТАЧНО.УТАКМИЦУ У ОБРЕЖУ ЈЕ КУПИО ЗА 150.000 ДИНАРА,УТАКМИЦУ У КУШИЉЕВУ ТАКОЂЕ.АКО ТАКВА ЕКИПА КОЈА КУПУЈЕ УТАКМИЦЕ И ЗАТВАРА СВОЈЕ УТАКМИЦЕ СУДИЈАМА ДА БИ ПОБЕДИЛИ, УЗ ПУТ КОНТРОЛИШЕ СВА ДРУГА ДЕШАВАЊА КАДА СУ ЊЕГОВИ ПРОТИВНИЦИ У ПИТАЊУ ,ОНДА ЈЕ ТО ОЧИГЛЕДНО ДА ОН И РУКОВОДИ И СУДИЈСКОМ ОРГАНИЗАЦИЈОМ А И ЛИГОМ.САША ВУКАДИНОВИЋ ТУ ЈЕ САМО КАО ФИКУС И НЕБИТАН ПОСМАТРАЧ СВИХ ДЕШАВАЊА.У СВЕМУ ТОМЕ МУ ПОМАЖУ ЊЕГОВИ САБОРЦИ ИЗ СУДИЈСКИХ ДАНА  ГРУЈИЋ И ОБРАДОВИЋ.НИЈЕ НИ ЧУДО ШТО ЕСКАЛИРАЈУ РАЗНА ДЕШАВАЊА У ВИДУ НАПУШТАЊА ТЕРЕНА И БАТИНА КОЈЕ ДОБИЈАЈУ СУДИЈЕ НА УТАКМИЦАМА.ТО СЕ СВЕ УКЛАПА У СИВИЛО НАШЕГ ФУДБАЛА.МИШЉЕЊА САМ ДА ЋЕ СВЕГА ТОГА БИТИ СВЕ ВИШЕ АКО СЕ НАСТАВИ СА ОВАКВИМ ПОНАШАЊЕМ ЉУДИ КОЈИ ДЕЛЕ ФУДБАЛСКУ НЕПРАВДУ.

ФУДБАЛСКИ КЛУБ „КОПАОНИК“ ЈЕ МАЛИ КЛУБ И НЕМА НИЧЕГ ЧЕГА БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ СТИДИ.СВОЈЕ БОДОВЕ ЈЕ НА ТЕРЕНУ ИЗБОРИО ИГРАЈУЋИ ПОШТЕНО НА СВАКОЈ УТАКМИЦИ А ДА МУ ПРИ ТОМЕ НИКО НИЈЕ ПОМОГАО НИ ЗА ЈЕДАН АУТ НИТИ ЈЕДАН ФАУЛ.О НЕПОСТОЈЕЋИМ КАЗНЕНИМ УДАРЦИМА ДА И НЕ ГОВОРИМ ЈЕР ИХ МАЛТЕНЕ НИЈЕ НИ БИЛО.А НА ДРУГОЈ СТРАНИ СУДИЈЕ И ЊИХОВИ НАЛОГОДАВЦИ СВЕ СУ УЧИНИЛИ ДА НАШ КЛУБ ДО МАКСИМУМА ОШТЕТЕ  У ЧЕМУ СУ НАЖАЛОСТ И УСПЕЛИ.НАЈТУЖНИЈЕ ОД СВЕГА ЈЕ ШТО НИКО И НЕМА МОРАЛА И ВОЉЕ У ЧИТАВОЈ ОВОЈ ПРИЧИ ДА ОВАКВИМ ДЕШАВАЊИМА СТАНЕ НА ПУТ.МИСЛИМ ДА ЈЕ СУДБИНА ФУДБАЛА УОПШТЕ НА ТУЖНОЈ И ЖАЛОСНОЈ РАЗИНИ И ДА СЕ ТАКВИМ ПОНАШАЊЕМ СВЕ ЧИНИ ДА ДЕЦА ОДЛАЗЕ У КОЦКАРНИЦЕ,КАФАНЕ.НАША ЉУДСКА И СПОРТСКА ОБАВЕЗА,ВАСПИТНА, ЈЕ ДА ИХ СОЦИЈАЛИЗУЈЕМО ПА СЕ СТОГА ПИТАМ КАКВОГ ЈЕ МИШЉЕЊА САШЕ ВУКАДИНОВИЋ И ЊЕМУ СЛИЧНИМ  И МОГУ ЛИ МИРНО ДА СПАВАЈУ,ШТО ЈА МИСЛИМ ДА МОГУ И ПОРЕД СВИХ НЕЧАСНИХ РАДЊИ КОЈЕ ЈЕ УЧИНИО А НИЈЕ САНКЦИОНИСАН.

 

ТУЖНО И ЖАЛОСНО !!!

У БРУСУ,24.05.2021.ГОДИНЕ

 

ПРЕДСЕДНИК ФК“КОПАОНИК“

ДРАГАН ВИДОЈЕВИЋ

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net