JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Kiks Medveđana na svom terenu

JABLANICA –JEDINSTVO(GS) 2:4 (2:1)

Medveđa: Sudija:Filip Anđelković(Vranje) 7. Stelci: Palević u 16, Ivanović u 43min. za Jablanicu,  S. Stefanović u 33, Novović u 46, Dimitrijević u 64 i 85 minutu Žuti kartoni: Janković, Zaimi (Jablanica)

JABLANICA: Miloš Mitić 6,Stošić 6, Filipović 6 (  Rajčević -), Ibraimović 6 ( Mihajlović-), Janković 6, Jović 6,5, Ivanović 7, Zaimi 6,5, Savić 6,5, Palević 7, Marković 6.

JEDINSTVO(GS): Aleksić 7, Nikolić 7, D. Stojanović 7, V. Stefanović 7, Marinković 6,5, Alepijević 6, Dimitrijevć 8 ( Zdravković-), Trajković 6, Novović 7, D. Stefanović 7 ( Milutinović-), S. Stefanović 6 ,5 (Novković-)

Igrač utakmice: Dimitrijević

Neočekivani poraz na svom terenu Medveđa u duelu sa timom iz donjeg dela tabele, koji su sa tri pogotka u drugom, delu utakmice u potpunosti preokrenuli rezultat iz prvog dela igre.Domaći su prvi došli u voćsvo  već u 16 minutu pogotkom Palevića ali su gosti  u 33 minutu uspeli da izjednače rezultat pogotkom S. Stefanovića.U samom finišu prvog dela domaći ponovo dolaze u voćstvo pogotkom Ivanović, što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom poluvremenu samo jedan tim na terenu, a to su gosti iz predgrađa Leskovca koji su čak tri puta matirali novajliju na golu domaćih Miloša Mitića.

Najpre je već u 46 minutu iskusni Novović pogotkom po drugi put poravnao rezultat na utakmici.  Sa dva pogotka Dimitrijevića u 64 i 85 minut u potpunosti je preokrenuo rezultat i svom timu doneo zlata vredne bodove .

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print