JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Žitorađa na leđima Luke Paunovića do nove pobede

PROKUPLJE – Stadion: Kraj Toplice ( Prokuplje ) Gledalaca: 20 Sudija: Nemanja Arsić (Leskovac) 7,5 Žuti kartoni: Jovanović i Stojković (Žitorađa) Stojičić i Stanišić (Pusta reka) Strelci: Paunović u 44 i 90. min, Stanković u 49. za Žitorađu, Vidojević u 5. za Pustu reku.

FK ŽITORAĐA: Novaković 7, Kitanović 7,5, S. Jovanović 7, Radević 6,5, Paunović 8, Dinić 6,5,( Popović 6,5 ) (Milosavljević – ) Stojković 6,5, M. Jovanović 6,5, Stanković 7, Petković 6,5, (Marjanović – ) Stefanović 7,5

FK PUSTA REKA: Đikić 6,5, Dinić 6,5, Stojičić 7, D. Arsić 6,5, Stojanović 6,5, A. Arsić 6 (Cvetković – ), Stanišić Danilo 7, Đenić 6,5, Vidojević 7,5, Jovanović 6,5, Stanišić Danijel 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Luka Paunović (Fk Žitorađa) 8

U današnjem meču na stadionu kraj Toplice u Prokuplju, domaćin Žitorađa se za sve pitala na terenu. Viđen je dobar fudbal sa dosta šansi, koje su bolje iskoristili domaći i čak tri puta primorali golmana gostiju Dikića da vadi loptu iz svoje mreže. Međutim, meč nije dobro počeo za domaćine, preko iskusnog Vidojevića gosti su poveli već u 5. minutu, da bi se posle nekoliko minuta domaći konsolidovali i uspostavili terensku inicijativu. Pred sam kraj poluvremena, posle kornera glavom je loptu u mrežu zakucao Luka Paunović igrao se 44. minut. Drugo poluvreme je dobro krenulo za Žitorađu i brzim golom novajlije Stankovića, Žitorađa preokreće već u 49. minutu. Do kraja meča viđeno je još nekoliko izglednih šansi za gol i jedne i druge ekipe, da bi tačku na i stavio najbolji akter današnje fudbalske predstave Luka Paunović koji je u 90. minutu ponovo pogodio mrežu Bojničana i postavio konačnih 3:1. U narednom kolu Žitorađe gostuje ekipi Budućnosti.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print