JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bodovi važniji od igre

Lebane: Pod voćstvom novog šefa struke Aleksandra Kuzmanovića  Lebančani su ove jeseni uknjižili i drugu „trojku“ na svom terenu u duelu sa novajlijom među Srpskoligaše ekipom Kablovi iz Zaječara, koja se  u Lebanu predstavila kao žilav protivnik  domaćinu, koji je uspeo da za samo dva minuta preokrene rezultat. U svoju korist iu tako osvoji sva tri  preko potrebna boda u beg sa dna tabele.

Igralo se fer i korektno što su potvrdili i predstavnici  Kablova, koji za poraz krive svoj tim koji su imali voćstvo i olako ga ispustili domaćinu, koji je to znalački umeo da kazni dve kardinalne greške odbrane koju predvodi iskusni golman Trajilović, kojo je i u Lebane pokazao da još uvek nije za staro gvožđe.

Upravo o nedeljnoj utakmci i očekivanja pred  duel u sredu sa ekipom Jedinstva iz Praćina šef struke Radana Kuzmanović kaže: Osnovni cilj koji smo imalu u  utakmci sa ekipom Kablova bio je osvajanje sva tri boda. Taj cilj smo uspeli da ostavrimo uz dosta  muke. Imali smo određenih kadrovskih problema , što nam je zadatak učinio još težim.  Zahvaljujem momcima koji su istrčali na teren  i po vrlo sparnom vremenu  uspeli su da preokrenu rezultat u našu korsit, jer su gosti već na smom početku drugog dela igre došli prvi u voćstvo. Pokazali su karakter , koji će nam biti nepohodan  u utakmicama koje dolaze. Utakmica sa Jedinstvom u Paraćinu je prilika da još bolje upoznam  moju ekipu . Tako da se nadam povoljnom rezultatu, uz maksimalno zalaganje onom igračima kojima ukažem poverenje.

Istog je mišljenja i najbolji pojedinac na nedeljnoj utakmci Nikola Marinković, koji je briljirao u odbrani a u pojedinim momentima se pridodavao napadu i stvarao paniku u redove gostiju iz Zaječara koji kaže: Bilo je teško igrati sa ekipom koju ne poznajemo, ali smo ipak uspeli da se vratimo iz poraza u pobedu, pre svega zahvaljujući našoj borbenosti. Od utakmice u Paraćinu očekujem pre svega da pružimo svi svoj maksimum i pokušamo da ostanemo neporaženi, ako nam se ukaže prilika da osvojimo i sva tri boda, verujem da je nećemo propustiti.