JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POZNATI POLUFINALISTI U BOJNIKU

Bojnik: Druge večeri četvrtfinalsnih utakmica u kategoriji seniora bilo je dobrih utakmica i pune tribine terena za male sportove, gde su gledaoci uživali u dobrim potezima pojedinaca.

U predigri glavnih utakmica odigrane su dve utakmice u mlađim kategorijama i jedna u kategoriji veterana. U kategoriji Pionira Lavivi su napunili mrežu ekipe iz Stuble (8:0) i plasirali se u finale.

U kategoriji petlića odigrana je finalsna utakmica u kojoj su petlići Puste reke iz Bojnika bili bolji od ekipe Đinđuše (2:0) i osvojili prvo meseto i od organizatora turnira dobili pehar, medalje, i sportske majice, dok je poraženoj ekipi pripalo samo srebrne medalje.

U kategoriji Veterana Stubla je bila bolja od Vojne Policije ( 3:1)i zasluženo se plasirali u finale gde će megdan podeliti sa ekipom Gornje Brijanje.

U kategoriji seniora u prvoj utakmici ekipa Srđan Ilić je nanela pravu katastrofu ekipi Mrvice (7:1) i zasluženo se plasirali u polufinale. U drugoj utakmici ekipa Fer Plej iz Donjeg Brijanja bila je bolja od ekipe Skara kod Dejanca- Stubla (6:2) i takođe zasluženo se plasirala u polufinale koje je na programu u nedelju. Znači polufinalisti u kategoriji seniora su : Jaško i Miško , Eleven-Bojnik, Srđan Ilić , Fer Plej- Donje Brijanje.

 

REZULTATU ZA PETAK11.08. 2023

 

PIONIRI-POLUFINALE

Lavovi- Stubla 8:0

PETLIĆI FINALE

FK Pusta reka- Đinđuša 2:0

VETERANI:

Stubla- Vojna Policija 3.1

 

SENIORI:

Mrvice- Srđan Ilić- 1:7

Fer Plej- donje Brijanje- Skara kod Dejanca- Stubla 6:2

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print