JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VREDNA POBEDA MEDVEĐANA

ZONA JUG

 

JABLANICA- GRACKO 3:1 ( 2:1)

 

Medveđa: Gledalaca 200. Sudija: Nikola Stojković ( Vlasotince) 7. Strelci: Škenzen Sahiti u 13, Zaimi u 32, Spalević u 47 (KU) za jablanicu, D. Živić u 34 za Gracko. Žutikartoni: Filipović, papović ( Jablanica), S. Redzepi ( Gracko).

 

JABLANICA: Stamenković 7,5, Krstić 7, Zaimi 7, Filipović 7, Stanković 7,5, Ivanović 6,5, Škeljzen Sahiti 8, Mihajlović 7, Papović 7,5, Kostić 7 ( Špen Sahiti-). S. Janković.7

 

GRACKO: Kovačević 6,5, I. Lazić 6,5, V. Todorović 7, N. Ristić 6,5, N. Krstić 6,5, Živić 7, Đorđević 6 ( Tripković-), Redzepi 6, S. Stefanović -), Mirković 6,5, Sekulić 7, Crvenković 6,5 ( V. Stanković 6).

Igrač utakmice: Škeljzen Sahiti

 

Boljom i pre svega brbenom igrom domaći fudbaleri došli su do zaslužene pobede nad gostima sa Kosova i Metohije, koji su ostavili bled utisak na današnjoj utakmici.

Već u 13 minutu domaći su pogotko Šk. Sahitija koji s enajbolje snašao u gužvi pred golom i poslaoloptu u nebranjeni deo mreže.

Gosti su u 25 minutu propustili da realizuju kazneni udarac, pošto je Lazić nepropisno zaustavljen od Krstića. Kazneni udarac je izveo Živić ali je golman Stamneković prozro njegovu nameru i odbranio udarac.

Od 32 minuta domaći su na identičan način kao kod prvog pogotka iz gužve pred golom udvostručili prednost a strelac je bio Zaimi. Samo 2 minuta kasnije gosti su preko Živića smanili prednost na 2:1 što je i bio rezultat prvcog dela igre.

U drugom delu već na samom početku kazneni udarac i za domaćina oboren je Šk. Sahiti od N. Ristića a siguran izvođač najstrožije kazne bio je Spalević, štose do kraja ispostavilo da je to biuo i konačan rezultat, jer su gosti u 75 minutu preko Sekulića pogodiliprečku ali pogotka nije bilo.

V. STEVANOVIĆ

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili