JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Povratak na mesto upeha

Bošnjace: Srpskoligaš FK Jedinstvo iz Bošnjaca, ponovo je u finišu prvenstva agažovao za šefa trenerske struke iskusnog trenera Igora Mitića, koji je u predhodnih nekoliko puta bio na tom mestu. On je treći trener u ovom klubu u ovom prvenstvu. Posle smene Srđana Kocića njega je zamenio Dejan Stojković, koji se nije dugo zadržao u klubu. Jedinstvo je osiguralo opstanak nekoliko kola pre kraja, ma da mu u finišu predstoje nekoliko teških utakmica. Mitić će debitovati već danas u komšiskom derbiju sa Moravac – Orion u Bošnjacu i dobra prilika da se ljudi iz kluba uvere da su povukli pravi potez. Jer ovaj isksuni trener je klub uveo iz Jablaničke lige među Srpskoligaše, pre neku godinu.

Dogovor smo postigli kaže jedana od čelnika kluba Ivan Jović da sa njim sarađujemo na duže staze. Iskusan je trener , potiče iz našeg sredine i verujem da se nismo prevarili. Njegova igračaka karijera je uspešna i verujemo svi u klubu da će tako biti i u narednoj takmičaskoj sezoni.

Zadovoljan je i pozivom Igor Mitić koji je rekao: Klub u kome sam okončao uspešnu igračku karijeru, nasatvio kao trener , čast mi je i zadovoljstvo biti među svojima i sarađivati i raditi sa njima. Prvenstvo je u samom finišu, ma da ima teških utakmica. Međutim ona stara izreka kaže „Na muci se poznaju junaci“. Potrudiću se da finiš prvenstva završimo uspešno i berićetno. A potom seldi dogovor za novu sezonu. Očekujem obostranu saradnju, koja je I ranijih godina bila uspešna.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print