PORED TOPLICE VRI KAO U KOŠNICE

Prokuplje: Već desetak dana fudbaleri OFK Topličanina iz Prokuplja članovi Zone jug, pod dirigentskom palicom šefa struke Bojana Pećaranina pune akomulatore na pomoćnom terenu pokraj Toplice, kako bi što spremnije dočekali nastavak prvenstva i borbu za sam vrh tabele, gde će im glavni konurent biti Dinamo jug iz Vranja za osvajanja prvog mesta.

Prozivku je obavio šef struke Bojan Pećaranin a prozivci su prisustvovali još predsednik kluba Nikola Stevanić , generalni sekretar Vladan Belotić i ostali članovi Uprave kluba, a od igrača svi su se odazvali svi, osim njih trojica povređenih koji se još uvek oporavljaju od povrede iz jesenjeg dela prvenstva.

Sve prisutne pozdravio je predsednik kluba Stevanić koji je igračima i stručnom štabu poželeo uspešne pripreme i da ih posluži zdravlje, da ih mimoiđu povrede. Cilj kluba je rekao je Stevanić da se pokuša osvajanje prvog mesta i povratak u društvo članova Srpske lige- istok. Takođe je rekao da su stvoreni svi uslovi za nesmetan rad u toku pripremnog perioda, kao i u takmičarski deo prolećnog dela prvenstva.

O samom toku priprema šef struke Bojan Pećaranin kaže: Počeli smo pre desetak dana i radimo na pomoćnom terenu kraj Toplice gde je odziv igrača zadovoljavajući , a priključili smo i neke igrače iz omladinskog pogona , od kojih će neko možda i izboriti mesto u timu. Radimo u tri faze, prva na sticanju fizičke izdržljivosti je odrađena , sada predstoji rad sa loptom i odigravanje prijateljskih utakmica. Što se tiče igrača niko nije došao niti otišao iz kluba svi su na okupu, a do kraja prelaznog roka možda ćemo pronaći neko adekvatno pojačanje koje će stvoriti još veću konurenciju u timu.

Odigrali smo jednu kontrlonu utakmicu sa omladincima FK Napredka iz Kruševca (0:0) a predstoje nam utakmice sa Trajalom 10 februara, 17 februaara sa Vlasinom, i tražimo još jednog protivnika , dok će genralna proba biti krajem febuara sa komšijama FK Žitorađom. Zasada sve protiče u najboljem redu povrede su mimoišle igrače tako da se nadam da će biti sve kako treba do kraja pripremnog perida rekao je na kraju Pećaranin.

 

U ime naj čitanijeg  sportskog portala JUGSPORT.NET jugoistoka Srbije OFK Topličaninu ne preostaje nam ništa drugo nego da im poželimo uspešan tok pripreme i da im se ostavre želje da na kraju prvenstva prođu prvi kroz cilj i izbore se za veći stepen takmičenja. SREĆNO !!