JugSport.net

sportski portal južne Srbije

UZ NOVE PROSTORIJE MEĐU SRPSKOLIGAŠE

Gornji Matejevac: Stara poslovica kaže “ kuća se gradi od temelja” , ta izreka bi mogla da se pripiše FK Jedinstvu iz Gornjeg Marejevca kod Niša člana Zon e-centar koji su ove godine odlučili da pokušaju da izbore status člana Srpske lige-istok, za šta su dobili podršku i Mesne Zajednice i pojedinih sponzora ovog kluba.

Generalni sekretar kluba “ alfa i omega” Matejevčaana Marko Stanojević specijalno za naš portaal kaže: Gorući problem našeg kluba bila je to da sredimo službene prostorije kako bi mogli da sa ponosom dočekamo svakog gosta koji nam dođe u goste, pogotovu ako uspemo da se plasiramo u Srpskoj ligi- istok klubovi iz gradova kakav je Jagodina, Paraćin, Ćuprija, Svilajnac , da ih dočekamo otvorenog srca i da se ne stidimo gde su došli u kojoj sredini.

Radovi su završeni i otvorene su prostorije u prisustvo velikog broja meštana , fudbalera,članova uprave kluba . Svi su bili ponosni na novo ruho službenih prostorija, koje ćemo održavati da uvek izgledaju tako kakve su sada u novom stanju, jer to je naš drugi dom sa ponosom je istako Marko Stanojević.