JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

“ANĐELI” U KASARINI PUNE AKOMULATORE

Vranje: Pod dirigentskom palicom šefa struke Branimira Stošića fudbaleri FK Nebeski Anđeli sa pripremmama za prolećni deo prvesntva počeli su 22 januara u kasarini . Prozivci su prisustvovali i potpredsednik kluba Saša Antić koji je izvršio prozivku igrača. Šefu struke Stošiću i njegovom pomoćniku Ivici Trajkoviću pozivu se odazvalo 21 igrač, dok su njih dvojica opravdano bili odsutni ali već na sledećem treningu su se priključili svojim klupskim drugovima.

Trenira se u staroj bazi kasarini “ 1300 kaplara” u Vranju. Pripreme po rečima šefa struke Stošića protiču kako treba. Sve ide po planu povređenih nema i svi izvršavaju postavljene zadatke. Radi se najviše na sticanju fizičke izdržljivosti , kako bi što spremnije dočekali prolećni deo prvenstva, i izborila što bolja pozicija na tabeli zbog reorganizacije zonskog stepena takmičenja na teritoriji FS RIS- koje će od idućeg prvenstva brojati četiri zone po 12 klubova.

U cilju što bolje pripremljenosti i uigranosti zakazane su i nekoliko kontrolnih utakmica na kojima će stručni štab iskristalisati tim za proleće. Odigraće se utakmice sa FK Vučje, FK Dinamo jug, FK Bratstvo iz Bratmilovca, u planu su još dve utakmice sa ekipama FK radan iz Lebana i FK pčinja koje su još u fazi dogovora ko će prihvatiti domaćinstvo.

Igrački kadar je zasad nepromenjljiv u odnosu na jeseni deo prvenstva nema najavljenih odlaska , dok su u planu nekoliko pojačanja na određenim mestima u timu gde će se stvoriti prava konurencija za tu poziciju u timu, kako bi i bila zdravija atmosfera i što bolji pristup igrača obavezama kako na treningu tako i prijateljskim i zvaničnim utakmicama.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print