JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Popovčani pevajući iz Bošnjaca

Bošnjace: Gledalaca 200. Sudija: Nikola Babić (Aleksinac) 8. Stelci: Lazarević u 25, 73, Dzemailji u 45 minutu. Žuti kartoni: Alesić, Đorđević (Jedinstvo), Stojković, Milošević (Budućnost). Igrač utakmice: Lazarević

FK JEDINSTVO: Danić 5,5 Kostadinović 6,5 Aleksov 6, Milošević 5,5, Dinić 6, Arsić 6, Đorđević 5,5 Stojanović 6 (Mišić -), Marković 5,5 Stoiljković 6, Z. Stanković 6,5.

FK BUDUĆNOST: Milanović 7, Miletić 7, Dzemailji 7 (Nikolić-), Cvetković 7, Ranđelović 7, Petrović 8, Prokić 7, Ivanović 6 (Milošević 6,5), Stojković 8 (Ivanović -), Lazarević 8,5, Vukić 7.

Desetkovani domaćin, bez nekoliko standarnih prvotimaca, pretrpeo je zaslužen poraz u duelu sa, raspoloženim za igru, gostima iz Popovca, koji su sa prvom pokazali da se opravdano nalaze u gornjem delu tabele.

Već u 3 minutu gosti su zapretili pogodtkom. Po desnoj strani idealno je prošao kapiten Stojković. Idealno je zavrnuo loptu u srce šesnaseterca domaćih, međutim Vukić je zakasnio za malo i lopta je završila u gol autu. Domaćin je u 21 minutu zapretio preko Markovića, koji je uputio udarac ali je lopta prohujala pored leve stative gola gostiju.

Prva radost za goste na utakmci usledila je u 25 mintu. Lazrevića je idelno proigrao Ivanović ovaj je iskosa sa leve starne sa nekoliko metara u suprotnu starnu šutirao precizno i svlado Danića. U samom finišu prvog dela, gosti su prednost udvostručili uz obilatu pomoć golmana Danića. Dzemailji se odlučio na udarac iz slobodnog udarca sa desne strane. Lota je odskočila, prevarila Danića i završila u mrežu.

U drugom delu igre domaćin je pokušavao da dođe do počasnog gola, međutim odbrana gostiju je bila uvek na visini zadatka. Konaćnih 0:3 usledili su u 73 minutu. Po desnoj strani je odlično prošao Vukić uposlio Prokića, ovaj je prosledio do Lazarevića koji je kao i kod prvog pogotka šutirao u suprotini ugao i pogodio nebranjeni deo mreže.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print