JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POLET PONOVO ČLAN ZONE JUG

U prventsvu Okružne lige centralnog Kosova koje je upravo završeno ponvo je prvak Polet iz Lapljeg Sela koji su posle samo godinu dana pauze ponvo postali članovi Zone jug, i predstvlajće Kosovo i Medtohiju u ovom rangu takmičenjakao predstavnici Srba .Upravo moj sagovornik je Dušan Dragović koji je  rekao sa kojim će igračkim kadromrapsolagati, gde će igarati utakmice i ko će predvoditi klub. Najpre je svoju izjavu počeo sa igračkim kadrom a potom  nastavio.Evo šta kaže specijalno za naš portal Dragović. U Zon ajug računamao na sledeći igrački kadar:

Golmani Nenad Vanic i Nikola Ristic! Odbrana Nikola Stanojevic, Aleksa Jovanovic, Todor Stojcetovic, Jovan Mirkovic, milos Nedeljkovic, Dragiša Djoric . Sredina terena: Milan Popovic , Milos Stevic, Nemanja Petrovic , Veljko Trajkovic, Bosko Djordjevic, Stefan Krstic. Napadački red :  Sasa Aksic, Goran Jovanovic, Nikola Dobrosavljevic, Stefan Miladinovic, Milan Todorovic, Dalibor Micic! I

mladim nadama perpektivnim  igracima kojim aćemo ukazivati priliku Vuk Balog , Nikola Nedeljkovic i Danilo Zdravkovic , godista 2005 . Kapiten najiskusniji Milos Stevic koji je vec 3 puta igrao u Zoni jug. Oko 5-.6 starija igraca ostali mladi! Trener je Nenad Petkovic! Uprava novi predsednik kluba je Novak Živic inace dugogodisnji igrac i skoro sve u klubu, resio da ostane ove godine u Zonu jug sa jasnim idejama, obecao je i pripreme kako bi se sto bolje pripremili za pocetak prvenstva. Sekretarkluba je  Miroslav Aksic i predstavnik klba na utakmicama biće Dusan Dragovic! Igracemo najverovatnije kod starih priljatelja iz Kursumlije na stadionu FK  Kosanice!

I nadamo se da ce ove godine opstina  Pristina i opstina Gracanica pomoci u finansiranju kluba sa centralnog Kosova da dostojanstveno predstsvljamo srpski fudbal sa Kosova i Metohije! Inace prvenstvo okruzne lige centralnog Kosova smo zavrsili kao prvi sa svim pobedama 10/10 gol razlika 27/2 i barazu smo pobedili ekipu Sloge iz raniluga za 4:3 golove za nasu ekipu postigli Sasa Aksic, Stefan krsticic, Dalibor Micic i Nikola Dobrosavljevici tako smo trasirali ponovni povratak u Zona-jug, gde očekujemo mnogo bolje rezultate nego pre dve godine rekao je na kraju Dragović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print