JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POBEDA ZA BEG SA DNA

ZONA JUG

 

LUGINA – RADAN 1:3 ( 0:2)

Trnovac. Gledalaca 100. Sudija: Milan Kocić ( Lebane) 7. Strelci: Š. Limani u 78 min za Luginu, Perić u 19, M. Ilić u 31, M. Stevanović u 56 za Radan. . Žuti kartoni: Zulfiju ( Lugina), Perić ( Radan).

 

LUGINA: Redzepi 6, Kadriju 6, Aguši6,5, Lj. Dzemili6 (Ajeti 6), Rašiti 5,5, (Aliju 6), Bektaši 6, F. Dzemili 6,5, Ismaili 5, (Š. Limani 7), Selimi 6, Zulfiju 6, Jakupi 6.

 

RADAN: Ivanović 7, 5 S. Stoiljković 7, Milošević 7, Cvetković 7, Grozdanović 7, Kostić 8, Ilić 7, ( R. Stoiljković 6), Savić6,5, (Anđelković 6,5), Stevanović 7,5, Perić 7, Prokopović 7.

 

Igrač utakmice: Stefan Kostić

 

Vredna pobeda gostiju iz Lebana na gostovanju u predgrađu Bujanovca sa ekipom Lugine iz Preševa. Koje su nadvisili u svim elemtima fudbalske igre i zalsuženo pobedili. Prvi su gosti došli u voćstvo pogotkom Perića u 19 minutu , da bi već u 31 tu prednost udvostručio mladi Ilić i sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor.

U drugom delu viđen je po jedan pogodak na obe strane . Najpre je iskusni Stevanović utrostručio voćstvo svog tima i već tada je bilo jasno u 56 minutu da je pitanje pobednika rešeno . Ipak do kraja utakmice domaći su uspeli da postignu počasni pogodak u 78 minutu preko Limanija, što je bilo nedovoljno da se nešto ozbiljnije uradi protiv danas odlične ekipe iz Lebana.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print