JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“TANASKO” BOLJI OD “RAJKA”

ZONA ISTOK

 

“TANASKO RAJIĆ”- “RAJKO MITIĆ” 2:1 (0:0)

 

Pirot. Gledalaca 150. Sudija:Stefan Denčić ( pirot) 7. Strelci: Pešić u 75, i Simonov u 83(KU) za “”Tansko Rajić “Đ. Mitić u 79 za “Rajko Mitić “.

 

“TANASKO RAJIĆ”: B. Petrović 7, D. Krstić 7, Pejčić 7, Pešić 7, M. Krstić 7, Matejić 7, Todorović 6, (Simonov 7), Ž. Milošev 6,5, N. Nikolić 6,5, Đurić 6.65 ( Micić-), Filipović 7.

 

“RAJKO MITIĆ “”: Stanković 6,5, Mi. Vintonjak 6, Đorđević 6, Miljković 7, J. Vintonjak 6, Mladenović 6, Živić 6, Đ. Mitić 7, P. Nikolić 6, Anđelković 6, Milošević 6.

Igrač utakmice: Pešić

U prvom delu utakmice nije biulo golova uglavnom se igralo na sredini terena u ravnopravnoj igri jednog i drugog tima. Prvi pogodak na utakmici pao je tek u 75 minutu igre a strelac je Pešić koji se najbolje snašao u gužvi pred golom gostiju. Samo četiri minuta trajala je radost domaćina pošto su gosti izjednačili izvarednim lob udarcem Mitića.

Odluka o pobedniku pala je sa bele tačke u u 83 minutu igre pošto je u kaznenom prostoru gostiju oboren Milošević a siguran sa bele tačke bio je Simonov i svom timu doneo vrednu pobedu u borbi za sam vrh tabele .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print