JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BODOVI SPASA ZA MEDVEĐANE

ZONA JUG

 

JABLANICA- PUSTA REKA 3:2 ( 1:1)

 

Medveđa: Glerdalaca 200. Sudija: Aleksandar Mladenović ( Bujanovac ) 8. Strelci: Šk. Sahiti u 33 , Savić u 48 Šp. Sahiti u 74 za Jablanicu, Danilo Stanišić u 30 i Siniša Stankovć u 90 za Pustu reku. Kartona nije bilo.

 

JABLANICA: Stamenković 7, Ivković 7, ŠP. Sahiti 7, 5 Momčilović6,5, (Kostić 6), Ibraimović 7, Mitić 6, (Krstić 6), Rajčević 7, Mihajlović 6,5, ŠK. Sahiti 7, Savić 7, Dojčinović 7.

 

PUSTA REKA: Đenić 7, Vidojević 7, Ilić 6,5, Danijel Stanišić 7, N. Jovanović 6,5, Danilo Stanišić 7, Ljubenović 7, Azirović 6,5, N. Petrović 7, Stefan Stanković 6,5, Siniša Stanković 7.

Igrač utakmice: Špend Sahiti

Dobra fudbalska predstava u kojoj su domaćinu preko bili potrebni bodovi oko opstanka u zoni. Zato su i zaigrali kako borbeno i disciplinovano do kraja i na kraju izvojevali minimalnu ali zalsuženu pobedu. Prvi u voćstvo su došli gosti u 30 minutu pogotkom danila Stanišića. Samo tri minuta kasnije domaćin je preko Šk. Sahitija poravnao rezultat i sa tim rezultatom je završen prvi deo igre. Samo što je počelo drugo poluvreme domaći po drugi put dolaze u voćstvo preko Savića u 48 minutu igre. Na dva gola razlike za domaće povećao je Šp. Sahiti u 74 minutu i nazirala se pobeda domaćina. Ipak u poslednjim trenutcima utakmice gosti su postigli i drugi pogodak preko Siniše Stankovića za konačnih 3:2 u korist domaćina.

V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print