JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Radan loše startovao

Lebane: Gledalaca100. Sudija: Miloš Trajković (Lebane). Stelci: A. Stanković u 18, Danijel Stanišić u 26, N. Jovanović u 58 min.

RADAN: M. Mitić, Cvetković, Stoiljković, M. Stojanović, Stevanović, Marinković, Lapćević, S. Kostić, Stoicev, M. Stanković, Ivanović. Igrali su još: Denčić, zarić, Mirković, Slavković.

PUSTA REKA: S. Stanković, N. Petrović, Dinić, Vidojević, S, Petrović, N. Nikolić, Danilo Stanišić, N. Jovanović, Ilić, A. Stanković, Danijel Stanišić. Igrali su još: Đikić, M. Jovanović, Kostić, D. Petrović, S. Jovanović.

Uvertira u Lebanu  nije pokazala ono što se očekivalo od domnaćeg Srpskoligaša. Nadigran je od zonaša iz Bojnika. Dok su domaći igrali za oko u polju, dotle su gosti iz Bonika čak tri puta primorali na kaitulaciju golmana M. Mitića.

Seriju pogodaka otvorio je jedan po najboljih u redovma gostiju A. Stanković kada je preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora , pogodio desnu stativu , od koje se lopta odbila u mrežu. Pogotku je kumovala smušena odbrana domaćih, koja je dozvolila strecu prvog pogotka da nesmetano uputi udarac.

Prednost je udvostučena u 26 minutu , posle odlične akcije po desnoj strani, koju je pogotkom krunisao Danijel Stanišić, kome nije bilo teško da pored istrčalog golmana M Mitić pošalje loptu u mrežu. Sa tim rezultaom se otišlo na zalsuženi odmor, jer se igralo po izuzetno sparnoim vremenu.

U drugom delu još jedan pogodak gostoju za konačnih 0:3 u  58 minutu a strelac je  mladi N. Jovanović, posle takođe dobre akcije gostiju po levoj starani. Do kraja sureta gosti su imali još dve povoljne prilike za postizanje pogodka ali do promene rezultata nije došli. Radan svoj naredni kontolni suret igra u nedelju takođe na svom terenu sa Srpskoligašem Jagodinom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print