JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Derbi Kuršumijčanima

OFK KOSANICA – PČINJA 2:0 (0:0)

Kušumija. Gledalca 300. Sudija: Nikola Đorđević(Leskovac) 8. Stelci: V. Stanković u 63, Jevtić u 86 min. Žuti kartoni: Petrović, Kocić, Lazarević (OFK Kosanica).

OFK KOSANICA: Šejić 7, Agatonović 7, Đorđević 7, Miličević 7, Kosić 7,5, Marković 7, Cvetković 7, Jevtić 7,5, Stanković 8 (Lazarević 7),  Petrović 8, Toplaović 7 (Vučković 7),

PČINJA: Mihajlović 6, Veličković 6 ( Mladenović -), Smiljković 6, Milenković 6, Krstić 6,5, Tasić 7, Mitrović 7, Stajić 6, Đorđević 6, Savić 6 ( Stošić 6), Veličković 6 ( Milenković-).

Igrač utakmice Petrović

Derbi kola odigran u Kuršumiji zasluženo je pripao  domaćem timu, koji su  sa dva pogotka u drugom delu susreta porazili goste iz Trgovišta, koji su se predstavili kao tim koji znaju da igraju fudbal i sa pravom pretenduju na sam vrh tabele.

U prvom delu propuštene su po nekoliko izglednih prilika i pred jednim i preddrugim golom. Prvi pogodak na utakmci u 63 mintu delo je Velimira Stankovića koji je preciznim udarcem glavom primorao mladog Mihajlovića na kapitulaciju- Konačnih 2:0 usledili su u samom finišu utakmice a strelac je Jevtić, koji se nekoliko metara poslao loptu u nebranjenu mrežu   i tako udvostučio prednost svog tima, što je  bila prva pobeda ove jeseni .

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print