JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pobeda koja obećava

Lebane: Stadion kraj Jablanice. Gledalaca 100. Sudija: Nemanja Krstić( Lebane). Strelci: Lapčević u 16, M. Stanković u 56 za Radan, Ivković u 7min. za Vlasinu.

FK RADAN: M. Mitić, Đenić, Stoiljković, Kostić, B. Stamenković, Marinković, lapčević, Mitrović, Stoicev, M. Stanković, Ivanović. Igrali su još: D. Cakić, S. Stefanović, Zarić, Mirković, Cvetković, M. Stevanović, M. Stojanović.

FK VLASINA:  Miodrag Mladenović,Nikolić, Miljković,  M.Ilić, Kitanović, S. Ilić, Marković, Jović, Đokić, I. Stojanović, Ivković. Igrali su još: G. Stojanović, S. Stojanović, Milan  Mladenović, Todorović, Milić, D. Stanković, M. Kostić.

Kontolna utakmica koja je šefovima struke domaćih Goranu Đorđeviću i gostiju Draganu Nikoliću poslužila da vide gde je trenutna form asvojih izabranika. I pored sparnog vremena za igru naročito u prvom delu igre, viđen je kvalitetan fudbal i dobra fizička pripremljenost jednog i  drgog tima.

Gosti su prvi došli u voćstvo još u  7 minutu igre. Strelac je Ivković koji je sa nekih 18 metara lobovao istrčalog golmana domaćih Mitića i doveo svoj tim u zalsuženo voćstvo. Nije prošlo mnogo vremena kada je domaćin poravnao rezultat uz obilatu pomoć golmana Midraga Mladenovića.  Posle centar šuta    Stefana Kostića sa desne starne ispustio je loptu koju je imao već u ruke, to je dobro pratio Lapčević i sa nekoiko metara poslao loptu u nebranjeni deo mreže.

Odluka o pobedniku usledila je u 56 mintu kada  je iz drugog plana utrčao M. Stanković i pored zbunjenog golmana gostiju poslao loptu u mrežu. Potom u 70 mintu sportska sreća na starni gostiju. M. Stanković je ponovo bio u prilici sa nekoliko metar šutirao. Lopta se odbila od opkvir gola, na nju je natrčao Stefan Kostić i sa nekoliko metara poslao lotu pored same desne stative.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili