JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“PLANATAŽERI” IZNENADILI U STOPANJU

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

JEDINSTVO (GS)-PLANTAŽA (DS) 2:4 (0:3)

Gornje Stopnje: Sudija: Dušan Miladinović (Leskovac). Strrelci: Novović u 53(KU), Trajković u 76 za Jedinstvo(GS), Nilola Stanković u u 10(KU), 23, 36, 90 (Plantaža)

JEDINSTVO: Aleksić, Stankojković, Stojanović, V. Stefanović, Bojković, Dimitrijević, Novović,D. Stefanović, S. Stefanović, Trajković, Blagojević. Igrali su još: Ljubenović, Zdravković, Đorđević.

PLANTAŽA: Mladenović, Stojanović, Mitrović, Stevanović, M. Ilić, A. Ilić, Nikolić, Cvetanov, Nikola Stanković, Mirković, Prokopopović- Igrali su još: Jevtić, Jovanović, Mitić, Trajković, Janković.

Ni sparina, nije sprečila fudbalere jednog i drugog tima da prikažu pre svega efikasnu igru. Viđeno je čak šest pogodaka, i propošteno još najmanje toliko prilika za postizanje golova. Centralna figura utakmice bio je u timu gostiju novajlija Nikola Stanković koji je postigao četi pogotka od toga tri iz igre i jedan iz kazneni udarac. Zasluge u pobedničkoj ekipi zasužuju uz Stankovića i mladi Prokopović i Mitrović, koji su se istakli zalaganjem na terenu.  Domaći  su takođe prikazali dobru igru , ali je najbitnij da je utakmica odigrana fer i korektno , kako i priliči dobrim komšijama.Pobedio je tim koji je imao  u svojim redovima raspoloženog za golove  četvrorostrukog strelca Nikolu Stankovića. Sledeću utakimcu Donjostopanjčani igraju u sredu sa novim Srpskoligašem Slogom u Leskovcu, i biće to prilika za proveru  prave forme novog Zonaša.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print