Pčinja pevajući iz Medveđe

Medveđa_ Gledalaca 100. Sudija: Jovan Aleksić( Vranje) 8. Stelci: PALEVIĆ U 45 I 54 min. za Jablanicu, P. Veličković u 47, : Savić u 84 i 77, D. Stoiljković u 68 za Pčinju. Žuti kartoni: Palević ( Jablanica), M: Savić ( Pčinja).

JABLANICA: Jeftić 7, Gavrilović 6, Marinković 6, Janković 7, Ibrahimović 7, Mitić 7, Rajčević 7, Ivanović 7, Jovanović 7, Palević 8 (Savić-), Sahiti 7.

PČINJA: Mihajlović 7, Anđelović 7, Stošić 7,5, Milenković 7, Kostić 7, Nedeljković 7, Savić 8,  Stojić 7, Đorđević 8, Veličković 8 (Stefanović-),  Stoiljković 8 ( Đorđević-),

Igrač utakmce: Miloš Savić

U prvom delu tek u samom finišu domaći su pogotkom Palevića prvi došli u voćstvo, što je i bio rezultat prvog dela, u kome su domaći pokazali da su se dostojno suprostavili favorizovanim gostima iz Trgoviša. Samo što je počelo drugo poluvreme gosti su preko Veličkovića iz slobodnog udarca došli do poravnjanja rezultata.  Domaći ponovo u 54 minut po drgi put na utakmici doalze u voćstvo a stelac je ponovo Palević.

Potom na sceni stupaju napadači gostiju  i sa dva pogotka najboljeg pojedinca na utakmci Savića i jednim pogotkom Stoiljkovića postavljaju stvar na svoje mesto i sa dva gola razlike rešavaju pitanje pobednika u fer i korektnoj igri oba tima.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net