JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PIROTSKI BELI TONU U OPASNU ZONU

FK Radnički – FK Železničar Pančevo 0:1 (0:1)

Gradski stadion u Pirotu
Igrano bez prisustva publike
Glavni sudija: Lukić (Valjevo) 7
Strelac: 0:1 Zorica 27 min
Žuti kartoni:Mančić, Milenković, Šuljagić (Radnički) Zorica, Marković N., Knežević, Jovanović, Marković L.(Železničar)

FK Radnički: Šuljagić 6, Mančić 5, Adžibaba 5(Kukolj 5), Tolić 5, Dojkić 6, Đorđevski 5, Jakovljević 5(Mirković 5), Petrović 5, Milenković 6(Milošević -), Petrov 5(Kostić Milutinović-)

FK Železničar: Knežević 6, Jankulov 6, Dašić 6, Plavšić 6, Marković N. 6, Kovačević 6, Zorica 6(Mirkov -) Jovanović 6, Jovković 6 (Šuraka -),Marković L. 6, Stanić 6(Stevanović-)

Igrač utakmice: Knežević (Železničar)

U možda najslabije odigranoj utakmici ovog jesenjeg dela, na zatvaranju sezone u Pirotu, Radnički je odigrao možda najslabiju utakmicu i porazom doveo sebe u situaciju da sa velikom grupom timova strepi za drugoligaški status za narednu sezonu.

Gosti iz Pančeva su došli sa jasnom vizijom da se danas brane, u čemu su uspevali u većem delu utakmice, a uz to, uz gol koji je posle lepe akcije u 27 min postigao Zorica, nose u Pančevo sasvim zasluženo 3 boda.

Radnički danas bez ideje, bez prepoznatljive igre, sa možda najmanje upućenih udaraca na gol na jednoj utakmici u Pirotu, a kao rezultat toga i sa malo pravih šansi za gol.

Radnički sledeću utakmicu igra u Leskovcu, na zatvaranju sezone u PLS i moraće dobro da se spremi za mali derbi kako bi u još jednoj direktnoj utakmici sa kandidatom iz donjeg dela tabele ostao neporažen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print