JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PENAL SERIJOM DO ZONE

KUMAREVO-PLANTAŽA 1:1 ( penalima 5:6)

Kumrevo: Sudija. Dušan Marek(Leskovac) 8. Strelci  u regularnom toku: Zdravković u 84 za Kumarevo(KU), Dimitrijević u 81 za Plantažu(KU).Strelci iz pebala za Kumarevo: D. Mitić, Nisić,D. Zdravković, Stanojević, Janković, za Plantažu N. Madenović, N. Krstić, D. Stefanović, M. Jovanović, Ž. Dimitijetvić, M. Mitić.  Žuti kartoni: Janković, Nisić, Jović(Kumarevo); Dimitrijević, Krtsić (Plantaža). Crveni kartoni: Savić u 38, D. Krstić u 90, trener Petrović (Kumarevo) Cvetanov u 90 (Plantaža).

KUMAREVO: Jović 7, Jovanović 7, Pešić 7, D. Mitić 7, Stanojević 6,5, Svetanović 7, Jović 6,5, Nisić 7, Savić 6,5, Krstić 6,( Pešić-), Zdravković 6,5.

PLANTAŽA: Mitić 7, Trajković 7 ( Mladenović 7), Dimitijević 7, Ilić 6 ( Gorčić 7), Jovanović 7  Krtsić 7,5, Stefanović 7, Tasić 7 ( Mitić 7), Stevanović 7 (Nikolić 7), N. Nikolić 8, Cvetanov7

Igrač utakmice: Ninoslav Nikolić

Pobednik ni u drugoj utakmici baraža za popunu Zone-jug, nije mogao da se dobije u regularnom toku utakmice. Identičan rezultat kao pre nedelju dana  u Donjem Stopanju, samo što su ovog uta oba pogotka postignuta iz oprvdano dosuđenih kaznenih udaraca u regularnom toku utamice. U penal seriji više sreće I znanja imali su “plantažeri”  tako da će u narednoj takmičarskoj 2021/22 igrati u Zona-jug.

Uktakmca kao utakmica razočarala je igrom jednog I drugog tima veliki broj gledalaca koji su došli da vide dobar fudbal, jer s eigralo taktički i bez lepote u igri ali borbeno. Zadovoljni mogu biti samo navijači Plataže, jer su njihovi igrači ostavrili svoj cilj plasmanom u viši rang takmičenja. U duelu ova dva tima  prilikom žrebanja više su šanse davali dobri poznavaoci fudbalskih prilika ekipi iz Donjeg Stopanja, ali oni to nisu opravdali na terenu igrom ali su ipak bili bolji za taj jedan pogodak iz penala koji ih je odveo u Zonu.. Ekipa Kumareva je igrom u obe utakmice  pokazala sa pravom da je zasuženo bila prvak grupe Istok, jer je više želela nekako pobedu, dok su platažerei igrali na rezultat., zato i nije bilo mnogo fudblaske lepote, ali su kroz prvenstvo pokazali mnogo više od Kumareva i zato su slovili za favorita. U penal seriji  odlučujući penal promašio je najbolji igrač domaćih na ovoj utakmci Željko Krstić.

U regularnom toku utakmice  prava drama viđena je tek u samom finišu utakmice kada su gosti u 81 mintu prvi došli u voćstvo iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca kojeg je izveo I u pogodak pretvorio Dimitijević. Međutim radost gostiju  trajala je kratko samo tri minuta kasnije pošto je dobri sudija Dušan Marek u 84 mintu pokazao I na drugoj strani kazneni udrac sasvim opravdano  za domaćina kojeg je izveo Zdravković I poravnao rezultat na 1:1 identičan kao I pre nedelju dana.i omogućio penal seriju gde su gosti postigli svih pet penala dok su domaći promašili jedan, što ih je koštalo ne plasiranjem u Zona-jug.

Sve čettitke fudbalerima Plantaže i da nstave sa dobrim rezultatim ai u zonskom stepenu takmičenja.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print