JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SLAVIŠA MILJKOVIĆ BROJAO DO DESET

Lebane: Trećeg dana turnira u malom fudbalu 47 po redu Vidovdanskog turnira odigrane su dve utakmice u kategoriji mlađih pionira četiri susreta u kategoriji seniora i jedna utakmica u kategoriji veterana. Sve utakmice bilie su zanimljive sa dosta golova, i odigrane u fer i sportskom nadmetanju bez iz jednog incidenta uz izvaredno suđenje sudiskog para Igor Stanojevi- Zoran Krivokapić i delegata turnira Miroslav Marjanović.

Kad je reč o poseti tribine su bile večeras bile polupopunjene , tako da je interesovanje za turnir zasad dobro uprkos nevernih toma , koji pokušavaju da bojkotuju ono što se u Lebanu gaji 47 godina i to je turntir svih nas građana otvorenog tipa i svako može da prijavi ekipu ili da dođe na tribine i gleda dobre utakmice . Ekipe su prijavljene ove godine iz Leskovca, Bojnika, Medveđe i naravno našeg Lebana.

U kategoriji Mlađih Pionira u prvoj utakmici ekipa Mone iz Bošnjaca visoko je porazila Radan -2 sa 7 : 0, dok je u drugoj utakmici iste kategorije Radan 1 naneo pravu katstrofu ekipi Betonka postigavši 12 pogodaka.

Prva utakmica seniora bila između FK Jedinstva iz Bošnjaca i ekipe Panteri koji su Bošnjačani visoko dobili sa 6:2 i nijednog trenutka nije bilo pitanje pobednika. Vlada invest skuteri takođe su bili dominantni protiv Foto Cekić- Drink šop pobedivši sa četiri gola razlike.

Treća utakmica seniora bila je u znaku ekipe Slaviša Miljković iz Šilova koja je postigla deset golova i nanela pravu katsrofu Mladim Veteranima. Poslednja utakmica u kategoriji seniora između Denver Nuggets i ekipe Srđan Ilić iz Bojnika pripala je Bojničanima koji su Denverima podelili petardu.

U poslednjoj utakmici večeri u kategoriji Veterana Slolidarnost iz Leskovca je pobedila ekipu Donje polje sa šest postignutih golova .

 

REZULTATI III DANA TURNIRA

MLAĐI PIONIRI:

Radan -2 – Mona 0:7
Radan 1 – Betonka 12:0

SENIORI:

FK JEDINSTVO – PANTERI 6:2
VLADA INVEST SKUTERI- FOTO CEKIĆ 4:0
SLAVIŠA MILJKOVIĆ- ML. VETERANI 10:2
DENVER NUGGETS- SRĐAN ILIĆ 0:5

 


VETERANI:

SOLIDARNOST – DONJE POLJE 6:0

 

RASPORED ZA PONEDELJAK 3 JUL 2023

 

STARIJI PIONIRI:

17,40H: BOŠNJACE-LOLO LOKO

18,00H: MONAKO SITI – PUSTA REKA

 

SENIORI:

19,ooH: AMR FILIPOVIĆ- ŠUMSKI SAMURAJI

20,ooH:DERBI- RISTIĆ KOP

21,oo H: ELEVEN ĐENIĆ – ISTVIČ

22,ooH:MAJORI – ŠARCE.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print