JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pčinja pevajući iz Knjaževca

TIMOČANIN – PČINJA

1 : 2 (0 : 1)

 

Knjaževac, Stadion: Gradski  SUDIJA: Klikovac Mitar (Niš) 7, Strelci: Dragićević u 72 min. za Timočanin, a Veličković u 37 i Arsić u 67 min. za Pčinju. Žuti kartoni: S.Stojanović, Milošević, M. Stojanović i Stojadinović, (Timočanin), Krstić, N. Arsić, Veličković i N. Arsić (Pčinja).

 

TIMOČANIN: Jeremić 7, Milojković 6,5 S. Stojanović 7, Sr. Ranđelović  6,5 (od 65 min. Dragićević 7), Slavković 6,5 Stojadinović 7, Zlatković 6, St. Ranđelović 6,5 od (46 min. Anđelković 6,5) Baltić 7, Milošević 6,5 M. Stojanović 7.

PČINJA: Mihajlović 7, Cvetković 6,5 Smiljković 7, Arsić 7, Krstić 7, Tasić 6,5 Stoiljković 7 Čuković 6,5 Mitrović 7(od 90 min. Đorđević -), Veličković 7,5 Anđelković 6,5 (od 60 min. Nikola Arsić 7)

IGRAČ UTAKMICE: Petar Veličković (Pčinja)

 

Odlična fudbalska predstava u Knjaževcu. Timočanin je na megdan Pčinji izašao sa podmlađenim sastavom bez nekolicine standardnih prvotimaca koji su zbog bolesti i kartona odsustvovali ali to ne umanjuje pobedu silnih gostiju iz Trgovišta.

Prvo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj igri gde se igralo uglavnom na sredini terena. Domaći tim je propustio dve prilike na početku. Gosti su počeli da prete Jeremiću od sredine poluvremena. Najpre je šansu imao Veličković ali je šutirao preko gola. U 35 minutu Arsića blokom sprečavaju igrači domaćeg tima.

Igrao se 37 minut kada je Veličković uputio dobar šut iz slobodnog udarca. Lopta je imala ulaznu putanju i završila u suprotni ugao  gola neopreznog Jeremića.

Do kraja prvog dela viđen je šut Baltića ali i dobra intervencija Mihajlovića.

U poslednjim trenucima prvog dela istakao se Jeremić odbranivši nezgodan prizemni šut Smiljkovića.

Drugo poluvreme je počelo žestokim atacima domaćih ka golu Mihajlovića ali su bolje šanse za pogodke propustili gosti, najpre u 53 minutu Mitrović, a potom dobru kontru ne koristi Krstić.

Slavković je u 61 min. izveo udarac iz ugla. Lopta se prošetala kroz peterac Pčinje ali to nisu uspeli da iskoriste napadaču domaćeg tima.

U 67 minutu gosti izvode brzi kontranapad preko Mitrovića koji nesebično prosleđuje loptu do „rezerviste“ Arsića a ovaj rutinerski po zemlji šalje loptu u mrežu nemoćnog Jeremića.

Do kraja utakmice igrači Timočanina dali su sve od sebe ne bi li popravili rezultat. Ređali su se napadi stvarale šanse ali do 73 minuta Mihajlović je ostao nesavladiv. A onda nakon dobrog centaršuta Miloša Stojanovića dobra reakcija Petra Dragićevića i loptu udarcem glavom šalje u mrežu gostujućeg golmana.

 

 

Aca Stojanov

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print