Општина Медвеђа објавила Коначну ранг листу за ђачке стипендије

Локална самоуправа општине Медвеђа је у претходном периоду расписала конкурс за доделу ученичких стипендија ученицима средњих школа за период школске 2020/2021. године, за ученике средњих школа који имају пребивалиште у Медвеђи, а похађају неку од средњих школа на подручју општина Медвеђа, Лесковац и Лебане.

Средства за стипендије опредељена су из буџета Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу у износу од 1.440.000,00 динара, и то за 60 стипендија.

По завршеном конкурсу, Комисија која је одлучивала по захтевима за стипендије, сачинила је прелиминарну ранг листу, а након истека рока за приговор, Коначну ранг листуобјавилана званичном сајту општине Медвеђа, као и на огласној табли Средње техничке школе „Никола Тесла“ у Медвеђи.

Стипендије ће бити исплаћене ученицима за месеце септембар, октобар, новембар и децембар 2020. године, а уколико у буџету за 2021. годину буду обезбеђена средства, исплаћиваће се у континуитету до краја школске 2020/2021. године.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net