JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Opština Medveđa objavila Konačnu rang listu za đačke stipendije

Lokalna samouprava opštine Medveđa je u prethodnom periodu raspisala konkurs za dodelu učeničkih stipendija učenicima srednjih škola za period školske 2020/2021. godine, za učenike srednjih škola koji imaju prebivalište u Medveđi, a pohađaju neku od srednjih škola na području opština Medveđa, Leskovac i Lebane.

Sredstva za stipendije opredeljena su iz budžeta Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu u iznosu od 1.440.000,00 dinara, i to za 60 stipendija.

Po završenom konkursu, Komisija koja je odlučivala po zahtevima za stipendije, sačinila je preliminarnu rang listu, a nakon isteka roka za prigovor, Konačnu rang listuobjavilana zvaničnom sajtu opštine Medveđa, kao i na oglasnoj tabli Srednje tehničke škole „Nikola Tesla“ u Medveđi.

Stipendije će biti isplaćene učenicima za mesece septembar, oktobar, novembar i decembar 2020. godine, a ukoliko u budžetu za 2021. godinu budu obezbeđena sredstva, isplaćivaće se u kontinuitetu do kraja školske 2020/2021. godine.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print