JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

ODGOVOR NA NEISTINE ŽARKA ANĐELKOVIĆA IZNETE U SPORTSKOM ŽURNALU OD 02.JUNA 2021 GODINE

FK“KOPAONIK“ I LJUDI KOJI VODE KLUB NEMAJU ČEGA DA SE STIDE.IGRAČI TAKOĐE,ZAPRAVO ONI SU SIJALI SVO OVO VREME ,BOREĆI SE ZA SVOJ KLUB,SVOJ GRAD, KAO ČISTO ZLATO TRPEĆI NEPRAVDU KOJU JE SPROVODIO ŽARKO ANĐELKOVIĆ  PREMA NJIMA ,ŠALJUĆI SVOJE POSLUŠNE SUDIJE NA SKORO SVAKU UTAKMICU DA IH „MASAKRIRA „DELJENJEM FUDBALSKE NEPRAVDE .NJIMA NIKO NIJE POMOGAO U OSVAJANJU BODOVA A KAMOLI U DOGOVARANJU UTAKMICA KAO ŠTO SU DRUGI ČINILI.

DA ANĐELKOVIĆU DOGOVARAO SI UTAKMICE ,O TOME IMAM DOKAZE .ILI TI ILI JA U ZATVOR ,SVE DA SE ISPITA ,PROVERI I NADLEŽNI KAZNE KO LAŽE.SPREMAN SAM I NA DETEKTOR LAŽI (POLIGRAF)DA IDEM A JESI LI TI!?VERUJEM DA BI DETEKTOR LAŽI PUKAO POSLE TVOG SASLUŠANJA!

DRAGANU VIDOJEVIĆU I NJEGOVIM SARADNICIMA  NE MOGU DA OPROSTE USPEH JER U SRBIJI SE TO NE OPRAŠTA.PREUZELI SMO KLUB PRE DVE GODINE SA SAMO JEDNIM IGRAČEM,GLAVNIM DUGOM OD 11.800.000,00 I ZAPOČELI TAKMIČENJE U NAJNIŽEM RANGU .DANAS NAŠ KLUB IGRA U ZONI“ ZAPAD“ I SMANJENIM GLAVNIM DUGOM NA 3.400.000,00.FINANSIRANJE TEKUĆEG TAKMIČENJA TAKOĐE DOSTA USPEŠNO.U TOKU LETA I TAJ DUG BIĆE ANULIRAN.PRIČATI O NEKAKVOM NEUSPEHU KLUBA JE SAMO SKRETANJE PAŽNJE SA GLAVNIH TEMA  O KOJIM BRUJI ČITAVA SRBIJA A I EVROPA.

SRBIJA SE STIDI ŽARKA ANĐELKOVIĆA I SLIČNIH NJEMU.NANELI SU NEMERLJIVU  ŠTETU SRPSKOM FUDBALU . TREBAĆE DOSTA SNAGE I ODLUČNOSTI NASLEDNICIMA DA TO SVE ISPRAVE.

FK“KOPAONIK“ NE ŽALI ZA VIŠIM RANGOM TAKMIČENJA NEGO NA OVAKVE POJAVE U SPORTU.ŽARKO ANĐELKOVIĆ OBRUKAO JE FS RASINSKOG OKRUGA KAO I ČITAVU SRBIJU SA SVOJIM SARADNICIMA ISTOMIŠLJENICIMA,GRUJIĆEM,OBRADOVIĆEM I SL.RASINSKI OKRUG JE SVEDOK BROJNIH AFERA U KOJIMA JE ON UČESTVOVAO U PREDHODNOM PERIODU A MNOGE KLUBOVE I UGASIO,ZAVIO U CRNO.I NE SAMO U RASINSKOM OKRUGU VEĆ I ŠIRE.TO MU NEĆE POĆI ZA RUKOM KADA JE NAŠ KLUB U PITANJU.ZNA FUDBALSKA SRBIJA KO JE DRAGAN VIDOJEVIĆ A KO ŽARKO ANĐELKOVIĆ.NADIMCI DOVOLJNO GOVORE JER SE STIČU U DETINJSTVU.

ŽALOSNO JE ŠTO JE TAKAV ČOVEK I DELEGAT NA NAJVIŠEM RANGU TAKMIČENJA U SRBIJI!

NAĆI ĆE SRBIJA SNAGE DA RASČISTI SA OVAKVIM LJUDIMA I POJAVAMA U SPORTU!TO JE I OBAVEZA PREMA NARAŠTAJIMA KOJI DOLAZE  U FUDBALU!

SVE VIŠE ISKRENIH SPORTSKIH RADNIKA DIŽU GLAS PROTIV OVAKVIH LJUDI,NEČASNIH I NESPORTSKIH RADNJI KOJIMA NIJE NIŠTA STRANO ZARAD SVOG LIČNOG INTERESA.

 

U BRUSU,03.06.2021.GODINA

 

PREDSEDNIK FK“KOPAONIK“

DRAGAN VIDOJEVIĆ

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print