JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Novo ruho Dobriča za start u Zoni Jug

PEJKOVAC – I treći zonaš iz opštine Žitorađa, Dobrič iz Pejkovca, nije sedeo skrštenih ruku tokom pripremnog perioda već su momci Bojana Miloševića – Paljke, koji će voditi ambicioznog novajliju u Zoni Jug u ovoj sezoni, osokoljeni samim plasmanom vredno trenirali od polovine jula, da bi sklopili kockice za početak sezone, i spremno dočekali ni malo naivnu ekipu Budućnosti iz Orašja. U razgovoru sa Slavoljubom Ristićem, generalnim sekretarom kluba iz Pejkovca, saznali smo da se čak jedanaest novih fudbalera stavilo na raspolaganje Miloševiću.
U redove Dobriča najviše ima igrača pridošlih iz prokupačke Akademije 10 koja se vratila u niži rang. Iz Akademije put Pejkovca došli su:
Nebojša Marković, Miodrag Krstić i Miloš Savanović, iz komšijske Svetlosti iz Badnjevca stigao je iskusni Vladimir Vučurović, a iz Žitorađe stigli su Nikola Veselinović i Vladimir Paunović, iz Jastrebca iz Blaca stižu Stefan Milić i Nikola Đorđević, a iz Orljana dolazi Bojan Milošević, kao i iz Partizanskog puta Miša Momčilović.
Cilj nam je ove sezone sredina tabele. Mislim da imamo ekipu za tako nešto. Trenirali smo vredno, u nedelju je vatreno krštenje pa ćemo videti šta će i kako će biti. Iskreno, lepo bi bilo da sezonu otvorimo sa tri boda ali neće biti ni malo lak posao. Opet, pojačali smo se dobro poznatim imenima, pa nam to daje i malo pravo da imamo taj početni vetar u leđa i nadamo se dobrom ishodu. Verujem da će Pejkovac biti najprijatnije iznenađenje ove sezone. – kaže gen. sekretar Dobriča, Slavoljub Ristić.

Premijernu utakmicu u ovoj sezoni Dobrič igra u nedelju od 17 časova, gde na svom stadionu dočekuje Budućnost iz Orašja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print