JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Bez bele zastave na megdan Kabelu

Leskovac: Prva zvanična Konferencija GFK Dubočice kao novajlije u Prvoj ligi Srbije, pred današnji put za Novi Sad gde će sutra odmeriti sanega sa ekipom Kabela u okviru prvog kola prvenstva Prve lige Srbije kao novajlije u ovom rangu takmičenja. Optimizam u redovima Leskočana je prisutan, što su to i potvrdili na Konfereciju za štanpu koja je održana u prostorije Leskovačkog Prvoligaša, na kojoj su se pojavili šef stručnog štaba Aleksandar Kuzmanović, kapiten Dušan Savić i Sekretar Dušan Petković.

Medijama se najpre obratio Sekretar Dušan Petković koji je biranim rečima rekao: Pre svega da pozdravim sve medije koje su prisutne današnjoj Konferenciji pred gosrovanje GFK Dubočice ekipi Kabela u Novom Sadu koja se igra sutra u okviru prvog kola Prve lige Srbije. Koristim priliku da se u ime predsednika kluba Dejana Savića, Sportskog direktora Vladice Cekića i ostalih  ljudi iz Uprve kluba zahvalim gradu Leskovcu , pre svih Gradonačlniku Goranu Cvetanoviću

bez koga nebi  naš stadion danas bio gradilište, jer je on bio jedan od inicijatora  i pokretača svih komulalnih službi počev od JKP Komunalca, Gdelice i ostalih javnih preduzeća koji već unazad mesec dana rade na stadionu, kako bi se stekli uslovi da ispunimo sve zahteve koje iziskuju  propozicije takmičenja da bismo već u prvoj utakmci kao domaćini mogli da dočekamo ekipu Radnički 1923 iz Kragujevca. Na kraju mog izlaganaj reč prepustam šefu stručnog štaba Aleksandru Kuzmanoviću koji je nakon što je postavio dali imate neko pitanje medijama se obratio rečima:

Posle dva meseca napornig rada tokom priprema dočekali smo i start jesenjeg dela prvenstva kao debitanti u Prvoj ligi Srbije, gde gostujemo sutra ekipi Kabela u Novom Sadu . Kao i obično za sve pa i za nas prva utakmica u prvenstvu je specifična. Kontrolne utakmice u toku pripremnog perida su jedno prvenstvene su nešto drugo. One nam daju neku dozu optimizma, igrači koju su pokazali kroz prijateljskim utakmica spremnost, nadam se da će to ponoviti već u prvoj utakmci sutra u Novom Sadu .Nadam se da će takva dobra igra prouzrokovati i dobar rezultat i bodove na koje se mi nadamo. Sa optimizmom danas popodne krećemo na put Novom sadu sa željom da se vratimo makar sa jednim osvojenim bodom. Svi igrači na koje računam za nabolji sastav su spremni i orni da uzmu učešće na ovoj utakmci. Daće svoj maskimum u to ne sumnjam da neće biti tako.

Na kraju Konferencije medijima se obratio i kapiten tima Dušan Savić koji je kao i njegov šef struke ljubiteljima fudbala u Leskovcu i čitavom Jablaničkom kraju poručio sa optimizmom da su sporemni i orni za sutrašnji duel u Novom Sadu rečima:

Najpre da Vas  pozdravim i da kažem da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam kapiten ove ekipe, i da odmah istaknem da se zahvalim gradonačlniku Leskovca i čitavom gradu što je za ovo kratko vreme dosta urađeno na našem stadionu da bi se stekli uslovi za odigravanje utakmice na našem terenu. U ime mojih klupskih drugova na čelu samnom obećavam da ćemo dati svoj maksimum i više od toga, ne samo na ovoj nego na sve preostale uitakmice  koje nas očekuju ove jeseni. U tim prvim utakmoicama uvek postoje određena iznenađenja, tako da sam na ovo naše prvo gostovanje optimista. Nova je ekipa i očekujem tek kroz nekoliko kola da se slože sve kockice, jer imamo zaista dobar tim. Imamo dosta iskusnih i kvaitetnih igrača i mislim da u ovom rangu možemo da pobediomo svaku ekipu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print