JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Novi klub velike ambicije

Leskovac. Jedan od naj mlađih Spotskih kolektiva u gradu pod Hisarom je svakakao  BK „ĐuroviĆ“  koji postoji od pre neku godinu . U svom članstu ima veliki broj polaznika koji savlađuju polako boksersku abecedu. Generlni spozor kluba je Aleksandar Đurović iz Leskovca, jer klub još nije stekao uslove da se nađe na budzetu lokalne samouprave  ovog grada. Tek tada se očekuje još veći napredak ovog kluba, kakao u članstvu tako  i u takmičarskom smislu na revijama i zvaničnim takmičenjima u ovoj plemenitoj veštini da beleže bolje rezultate.

O radu i postojanju kjluba  jedan od trenera ovog kluba Ivica Cicmilović kaže: Počeli smo sa pripremama za novu sezonu  i pored velikih  vrućina  još početkom leta   I zasad radimo  dobro. Već smo bili učečnici jedne revije u Nišu , oprganizator je bio BK   „Vitez“ iz Niša, na Prvenstvu jugoistočne Srbije. Naš takmičar Nikola Marković osvojio je  prvo meseto, pobedom nad iskusnim takmičarom iz Surdulice. Bilo je to u kategoriji do 75 kg. Pored toga što mu je to bio prvi zvanični meč pokazao je da je reć o velikom talentu , pred kojim je dobra budućnost ukoliko nastavi da radi kako je počeo. Zahvaljujući pre svega Aleksandru Đuroviću klub ima dosta članova i zasad fukcionišemo dobro. Svakako perjanica kluba je trenutno  Marko Đurović senior u super teškoj kategoriji. Iz dan u dan sve je više i više članova ovog klube, jer zasita se radi izuzetno dobro. Ja kao mlad bokserski stučnjak u radu mi pomaže iskusni trener i nekadašnji još bolji bokser sa naših prostora Boban Milenković , od koga svi mi u klubu učimo kako treneri tako i takmičari.

U ime našeg portala poželimo ovom mladom klubu još bolje rezultate  njihovih takmičarima , kako na revijama, tako i zvaničnim takmičenjima.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print