JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Najava 13 kola obe Jablaničke okružne lige

ISTOK-NEDELJA U 15 H

Bobište: FK Bobište- Vučje

Miroševce. FK Umac – Bratstvo

Brza: OFK Brza- Zloćudovo

Stajkovce. Polet- Kumarevo 65

Šišava: Jedinstvo –Donja Lomnica

Ladovica: Progres – Gradac

ZAPAD-NEDELJAOD15 H:

Donje Stopanje: Plantaža- BSK

Pečenjvce: Moravac – Real

Lipovica: Sloga- OFK Morava

Vinarce. Mladost 1959- Šumadija

Živkovo. Mladi Borac- Milanovo

Brestovac: Železničar – Sloboda (DB)

Ovog narednog vikenda koji je pred nama na programu su po šest utakmica u obe grupe istok i zapad u okviru 13 kola Jablaničke okružne lige.

Prvi par je utakmica u Bobištu gde će domaći isptoimeni klub dočekati ekipu Vučja  koja je trenutno druga na tabeli istok i treba očekivati  jednu kvaitetnu fudblasku predstavu u kome treba da bude dobrog fudbala, gde je pobeda za goste mnogo važnija jer ukoliko žele vrh tabele   da dostignu Kumrevo 65 i prestignu na liderskoj poziciji.U Miroševcu Umac dočekuje Bratstvo iZ Bratmilovca gde je po položaju na  tabeli favorit.  U obližnjoj Brzi još jedna dobra fudbalska predstava bi trebala da bude u duelu između istoimneog kluba i Zloćudova. Prema položaju na tabeli gosti su favoriti, ali domaćinu gori pod noge i mora jurišati na  pobedu. U Stajkovcu Polet dočekuje lidera na tabeli Kumrevo 65 i  biće to derbi kola u grupi istok. U Šišavi lokalni derbi se igra između domaćeg Jedinstva i Donje Lomnice  gde će po svoj prilici biti dobra fudbalska predstava dva komšije i favorita nema, ko bude pokazao više želje za pobedom taj će pobediti na ovoj utakmici.Poslednji par gurpe istok je utakmica u Ladovici gde će domaća Mladost ugostiti Gradac iz Konopnice koji je zadnji na  tabeli sa malim bodovnim saldom i sve osim pobede domaćina bilo bi pravo iznenađenje.

U grupi-zapad lider na tabeli se na svom terenu sastaje sa BSK iz Belanovca gde je apsolutni favorit  i mora pobediti ukoliko želi lidersku poziciju na tabeli.   U Pečenjevcu Moravac će odmeriti snage sa  Realom iz Donje Jajne gde je domaćin prema položaju na tabeli bliži pobedi.

U Lipovci Sloga dočekuje OFK Moravu iz Leskovca jedini gradski klub u ovom rangu takmičenja  ali su oba tima tu negde u donjem delu tabele i po svoj prilici domaćin je u balgoj prednosti.

U Vinarcu Mladost 1959  dočekuje Šumadiju iz Razgojene gde je domaćin izraziti favorit na ovoj utakmici i treba očekivati nova tri boda na kontu domaćina.

U Živkovu Mladi Borac dočekuje Milanovo  koje je tak

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print