Radnički (Pirot)- Budućnost(Popovac)1:1 (1:1)

Gradski stadion u Pirotu
igrano bez prisustva publike
Sudija: Stanković Bratislav(Pirot)

Strelci:   Za Radnički Tolić u 34 min, za Budućnost Nikolić u 15 minutu.

Fk Radnički: Ilić, Petrov, Mančić, Kostić Milutinović, Milenković, Tolić, Mirković, Dojkić, Đorđievski, Adžibaba, Momić

Ušli u drugom poluvremenu: Marković, Jaćimović, Milanović, Đorđević, Edoa

FK Budućnost: Babić, Miletić, Milošević, Cvetković, Ranđelović, Dinić, Stošković, Mijatović, Stojković, Nikolić, Branković

Ušli u drugom poluvremenu: Stojanović, Dimitrijević, Petrović, Cvetanović, Živić, Stefanović

To što je na današnjoj utakmici samo jedna lopta završila u mreži Popovčana krivi su igrači domaćina koji su danas, za razliku od prethodnih utakmica, stvarali ali i promašivali vrlo izgledne prilike. Domaćin svakako može da bude zadovoljan prikazanom igrom, na današnjoj utakmici debitovao za tim Radničkog mladi napadač Đorđievski koji je došao na pozajmicu iz Voždovca i pokazao da će biti pravo pojačanje za ovaj tim Radničkog.

Gosti se opredelili za odbranu i bukvalno iz prvog i jedinog šuta u prvom poluvremenu postigli pogodak. Domaći tim je izjednačio u 34 min kada je povratnu loptu kapiten Tolić plasirao sa 16 metara iza leđa danas dobrog Babića.
I u drugom poluvremenu domaći tim je stvarao šanse, imao veći posed lopte ali su napadači bili bez potrebne koncetracije u završnici akcija.


Na kraju, domaćin svakako zadovoljniji pred start prvenstva, a njima kao i gostima svakako ostaje malo vremena da rade na otklanjaju svih nedostataka pred start prvenstva u Prvoj ligi odnosno Srpskoj ligi Istok.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net